Halk 1 m+ tl için 25,75. 1 m+ tl karşılığı usd için 6 oran teklif edildi. Yeni para. 32 gün. Tabii ki bağlanmadı. Müdür, yukarıya daha da yukarıdan baskı geldiğini, daha da düşebileceğini söyledi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
İç siyasette (MHP) den bir sorun yaşanmazsa ve RTE dış siyaset ve ekonomi hakkında beklenmedik çıkışlar yapmadığı ve arzu edilen enflasyon rakamlarının geleceği senaryoyu sanki piyasa satın alıyor.
Yılbaşı (en büyük gider olan) maaşları düşük tutabilmek için hedef enflasyon değeri aşağı çekilmek istenecek. MB "hedef enflasyonu" baz alırsa şu dönemdeki faizler eksi gibi görünse de hükümet için yüksek gibi sunulabilir. Bankalar o nedenle mi bilmem çok nazlı oran veriyor ve 2-3 aya bile daha düşük oran teklif ediyor.
Tabii, evde ki hesap çarşıya uyacak mı? Zira, Martta yerel seçim var, bu nedenle hükmet tam saha pres yapıyor, ancak piyasada güven yok hala.
Tabii bir de yüksekten dolar alıp mecburen dolar da kalanlar da var.
% 50 lik Seçim sonuçları gibi dolar ve faiz de aynı katılıkta kapışıyor.
Tüm bu düşüncelerle ben -iyi mi yaptım bilmiyorum- 60 günlük bağladım. Zira 60 günde yüzde net 4 geliri dolarda elde edebilirmiyim diye düşünmüştüm. Grrçi bu oynaklığı bazen bir günde yapıyor. Ancak yine de daldaki değil eldeki kuş garanti.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
230 k burgan 25.25. Çekildi ıcbc 26.5 bağlandi ordada eft saat 3.5 geçtiği için uyarmama rağmen valörü yarin başlattı ıcbc de en geç para 3.5 kadar yollanması gerekiyormus benim eft 15: 42 de geldi kabul etmedi hatta dedim ing de 5 kadar süresi var bizde kural 3.5 diyor İşe dönmem gerektiği için mecburen kabul ettik
Yer İmleri