Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Eskiler bilirler, bankalar birden bire aramaya başlıyorsa sıkıntı var demektir. Yoksa şubeye gittiğimiz halde yüzümüze bakmıyorlar.
Fiba akşam 17:40 da beni de aradı. Önce nasılsın faslı sonra paraları nerede park ettiğimize geliyorlar. Tam oranları söylecekken, '' bu saatten sonra inşaatçıları ve konkordato yapan firmaları kurtarmak için hiç bir bankaya paramı yatırmam, isterse %50 verin. Artık param koynumda geziyorum. '' dedim. Kız hemen haklısınız iyi akşamlar dedi.
burgan bank üçlü para biriminde değerlendiriyor parayı(530 bin) faizi 24.25
5.30 a 100 bin dolar alım opsiyonu vade 8 gün (16 kasım) için prim 500 lira
odeobank 100 bin için 5.30 a alım opsiyonu 1581 lira prim vade kasım sonu
Yabancılar ( yada büyükler ) seslerini medyada duyurarak istedikleri algıyı yaratmakta ustalar. Dolar 7,5 - 8- 9- 12 tl. olacak yaygarasını da onlar yapmadı mı ? Ortalama 7 liradan yerliye emaneti verdi. 2 aydır hazine bonosu, bist vb. nemalandı. Şimdi de 4,80 - 5,10 olacak diyerek alttan emanetini geri almaya çalışıyor.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer İmleri