Sayfa 692/1012 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbank ÖB 1M+ %23.20 1 ay bağladım.
    Burgan 200k önce %21.50 sonra %22.00 verdi Vakıf'a aktardım.
    HSBC Odea TEB 600k TL karşılığı dolar ve euro bakiyeler günlükte devam ediyor.
    1 ay önce NoorCM'de VİOP hesabı açtırdım. Bankadaki TL bakiyelerin karşılığı olarak VİOP üzerinden dolar euro altın kontratı almaya başladım. Dolardaki son düşüşle birlikte artık TL bırakmamış durumdayım. Son durumda %55 dolarda %30 altında %15 euroda duruyor. VİOP'taki teminat bakiyesine de gecelik %23 civarı faiz işliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Vakıfbank ÖB 1M+ %23.20 1 ay bağladım.
    Burgan 200k önce %21.50 sonra %22.00 verdi Vakıf'a aktardım.
    HSBC Odea TEB 600k TL karşılığı dolar ve euro bakiyeler günlükte devam ediyor.
    1 ay önce NoorCM'de VİOP hesabı açtırdım. Bankadaki TL bakiyelerin karşılığı olarak VİOP üzerinden dolar euro altın kontratı almaya başladım. Dolardaki son düşüşle birlikte artık TL bırakmamış durumdayım. Son durumda %55 dolarda %30 altında %15 euroda duruyor. VİOP'taki teminat bakiyesine de gecelik %23 civarı faiz işliyor.
    Çok mantıklı .
    Nasıl noorcmden memnunmusunuz peki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Çok mantıklı .
    Nasıl noorcmden memnunmusunuz peki

Şu ana kadar memnunum bir sorunum olmadı. Ne kadar doğru bir değerlendirmedir bilemem ama ben sağda solda habire reklam veren vatandaşın 500 dolar parasında gözü olan şirketlerden uzak durmak isteyen biri olarak NoorCM'i düzgün bir kurum olarak gördüm öyle seçtim. Ak Yatırım dışında banka dışı hiçbir aracı kurumla çalışmamış biri olarak bu alanda tecrübem sıfıra yakın. NoorCM benim için ilk. Doğru bir tercih olduğunu umuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Artik oranlarin neredeyse hic paylasilmamasi piyasada para donmedigin en buyuk kaniti. Parasi olan ya mevduata koydu ya da dolar aldi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok sayıda mevduatın stopaj avantajı ve faizlerdeki düşüş baskısı nedeniyle uzun bağlanmasından kaynaklı olmalı.

5. Pacific Investment Management Co.'ya (Pimco) göre muhtemelen 2018'den daha volatil olacak yeni yılda nakitte kalmak ve doğru fırsatların gelmesini beklemek ödüllendirici olabilir.

Singapur'da gelişen piyasalar portföy yöneticisi Roland Mieth, “Genel risk pozisyonlanmamızda temkinliyiz. Hem Asya'da hem de küresel tarafta likiditesi yüksek varlıklardaki pozisyonumuzu korumaya ve nakit artırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Pimco, JPMorgan Asset Management gibi 2019 küresel büyüme tahminlerini sorgulayan yatırımcıların arasına katıldı. Kurum, ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmazlığının sürmesini ve merkez bankalarının bilançolarındaki daralmayı işaret ediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar memnunum bir sorunum olmadı. Ne kadar doğru bir değerlendirmedir bilemem ama ben sağda solda habire reklam veren vatandaşın 500 dolar parasında gözü olan şirketlerden uzak durmak isteyen biri olarak NoorCM'i düzgün bir kurum olarak gördüm öyle seçtim. Ak Yatırım dışında banka dışı hiçbir aracı kurumla çalışmamış biri olarak bu alanda tecrübem sıfıra yakın. NoorCM benim için ilk. Doğru bir tercih olduğunu umuyorum.
    O bahsettiğiniz genelde Malta,kıbrıs kökenli fx firmaları sn.ge90.
    Viop aracı kurumları ayrıca fx hizmeti,borsa hizmetide veriyorlar .Yurtdışından farkı SPK denetimi altında çalışıyorlar .
    Noorcm iyi firmadır ancak hiç çalışmadım.Tacirler ,Gedik,Halk ,Garanti ve Ykb ile çalıştım .Garanti en kötüsüydü .
    Banka olmayan aracı kurumlar sanki tek işleri bu olduğu için olsa daha profosyonel geldi bana .

7. Bu nasıl oluyor hiç tecrübe eden oldu mu:
    Hafta sonu ve gece yarısı EFT yapmak artık mümkün

Sayfa 692/1012 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •