Sayfa 355/999 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 30 kasımdan önceki aylar içinde (STOPAJ AVANTAJI DA VARKEN) hep yazıldı çizildi % 25-27 aralığındayken uzun bağlamak lazım diye...TL mevduat için...Çok kişi yazdı çizdi...Ben de yazmıştım...Hedef 15-16 vermişler...Oraya doğru iner diye...

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Çok arkadaşların dönüşleri mart başında başlıyacak. benimkide öyle 98 günlük bağlamıştım kasım sonunda.

Bakalım nolacak mart.ta faiz oranları.
    daha dusecektir

3. Bilgisi olanlara basit bir soru.Mevduat bono yerine yatırım fonları daha mantıklı değilmi.Şirketlerin nitelikli yatırımcılara sundukları yüksek oranlardan ancak bu şekilde faydalanabilecegini düşünüyorum.Ziraat portföyün ZBT kodlu özel sektör borçlanma araçları fonu 1 aylık getirisi mevduatı ıkiye katlamış görünüyor.Bilgisi olan yorumlayabilir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolarda mevduat oranı alan varmı?

5.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Bilgisi olanlara basit bir soru.Mevduat bono yerine yatırım fonları daha mantıklı değilmi.Şirketlerin nitelikli yatırımcılara sundukları yüksek oranlardan ancak bu şekilde faydalanabilecegini düşünüyorum.Ziraat portföyün ZBT kodlu özel sektör borçlanma araçları fonu 1 aylık getirisi mevduatı ıkiye katlamış görünüyor.Bilgisi olan yorumlayabilir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ayni soru benim de var
    sadece bir sey biliyorum. hep boyle degil. mesela ben parani yatirirken 1 ay 2 kat yerine yari ola bilir!

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Çok arkadaşların dönüşleri mart başında başlıyacak. benimkide öyle 98 günlük bağlamıştım kasım sonunda.

Bakalım nolacak mart.ta faiz oranları.
    aynen ben de mart ilk haftasını bekleyenlerdenim. bankalar dan %20-21 aralığında bir oran alırsak %50 TL mevduata diğer %50 usd bağlamak uygun olur diye düşünüyorum.

7. Sn. forumdaşlar uzun bağlayan mevduatçıların çoğunluğu şubat mart gibi ya da en azından seçim öncesine vade dönüşünü denk getirmiş. mevcut faiz oranları mevduatçıyı tatmin etmezken dolarize olma oranı -tabi kısmen altına yönelen de olabilir- kesinlikle artacak. Bu talep dolar fiyatını arttırabilir mi yada dövizin yüksekten alınmasına sebep olabilir mi?

Kapsamlı vergi reformu seçim sonrası gelecek bu da olumsuz bir hava estirir mi? yatırımcı için olumlu olsa seçim öncesi çıkardı diye düşünüyorum.

Bu konuda görüşü olan yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla.

8. Erdoğan, tanzim satışlara değinerek, "Halk ekmekte nasıl ucuz ekmeği vatandaşımıza gönderiysek, sebzede meyvede, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz" dedi

https://www.haberturk.com/son-dakika...amalar-2369887

Bu gidişle taşıma suyla enflasyon dönecek sanırım

Sayfa 355/999 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •