-

Originally Posted by
Varyemez Amca
Şu anda Burgan dijital'de 91 güne kadar %20.5, daha uzun süre için %20 veriyor, en iyi oran bu sanırım.
Sen 6 aylık bağlamakla en iyisini yapmışsın kesinlikle.
Ben HongKong'da çalışıyorum, burada USD faizi %3.5, stopaj ise %10. Vadesi dolsun transfer edeceğim buraya, Türkiye'de yerleşikleri sömürüyorlar resmen

6 ay 20.5 Vakıfbank uzun sürede en iyi veren (bilindik) banka sanıyorum..
-
Evet Başkan Erdoğan müjdeyi verdi : Nisan ayı ile birlikte beklenen o muhteşem REFORMLAR için düğmeye basılıyor...
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: 'Nisan ayıyla birlikte...'
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...likte-41125502
Kafestekilere duyrulur...
Bu Kadar açığın bir kerelik numaralarla halledilmesi imkansız...
Bankada parası olanlar
Borsada malı olanlar
Evi İşyeri Arsası olanlar
Bakalım ne gibi ekstra yükler bindirilecek...
-

Originally Posted by
riko66
Evet Başkan Erdoğan müjdeyi verdi : Nisan ayı ile birlikte beklenen o muhteşem REFORMLAR için düğmeye basılıyor...
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: 'Nisan ayıyla birlikte...'
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...likte-41125502
Kafestekilere duyrulur...
Bu Kadar açığın bir kerelik numaralarla halledilmesi imkansız...
Bankada parası olanlar
Borsada malı olanlar
Evi İşyeri Arsası olanlar
Bakalım ne gibi ekstra yükler bindirilecek...
Hiç bişey olmaz .Olan yine garibana olur .Pırlantanın vergisinin ,yat mazotunun sıfır olduğu bir ülkede zengine kimse dokunmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Hocalarim
Bu dolar denen illet beni yordu
5.27 ortalamam vardi ama excel im acaip iyidir. Orada formul kurdum faizde kalsaydi aldigim dolar faizi vs hepsini carptim boldum ortalamam 5.34 e cikmis.
Yani ben 2 aydir faizde kalsaydim daha karliymisim hem maddi hem manevi
Bu dolar icten ice yiyor adami
Daha once 11 de uyuyan ben bakin saate ayaktayim. Kapanis degeri bekliyorum. Ben dolarinda benjonumda...kesinlikle yt dir. Saglik acisindan. Yerde yatttigim bel agrilarindan hic bahsetmedim daha dusunun.
-

Originally Posted by
Webster
Hocalarim
5.27 ortalamam vardi ama excel im acaip iyidir. Orada formul kurdum faizde kalsaydi aldigim dolar faizi vs hepsini carptim boldum ortalamam 5.34 e cikmis.
Daha once 11 de uyuyan ben bakin saate ayaktayim. Kapanis degeri bekliyorum. Ben dolarinda benjonumda...kesinlikle yt dir. Saglik acisindan. Yerde yatttigim bel agrilarindan hic bahsetmedim daha dusunun.
Yeni bandın tabanı 5,30 oldu. Dert etme bence. Sattıktan sonra arkasından bakakalıncada sattığına pişman eder bu adamı. En iyisi hiçbir şey düşünme. Yavaş çıkış hareketlerin sonunda muhakkak yukarı bir mum bırakır. O zaman dolardan kurtulma vaktidir.
-
ziraat bankasi 34 gun %20.25
-

Originally Posted by
Omega0607
Hiç bişey olmaz .Olan yine garibana olur .Pırlantanın vergisinin ,yat mazotunun sıfır olduğu bir ülkede zengine kimse dokunmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
istesede bu kalemlere vergi koyamaz
neden dersen pirlanta veya tonlarca yata yakit alaak adam hoop yan komsu ulkelere gider oradan alir
ama otomobili olan vatandas pasa pasa sınır icinden alacak
-

Originally Posted by
Webster
Hocalarim
2 kuruş içinmi bu kadar sıkıntı.
satın o zaman en fazla on günde çıkartırsınız.
5 e falan düşse demek
ne halde olursun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri