Sayfa 105/218 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Yalçin Hocam ise artik Hatay merkezli bir savasa hazir olmaliyiz diyor. Pyd'nin neredeyse 100 bin kisilik bir guce ulastigini yazmis.

Pyd- Esad ittifaki, Turkiye'de mevcut 2 fayi ayni anda harekete gecirir.

http://odatv.com/yalcin-kucuk-beni-f...404171200.html

Şimdi yükselen muhalefeti kırmak üzere, arkadaşım Soner Yalçın, eski arkadaşım Deniz Baykal ve bu arada Ahmet Hakan, tabii Doğu'yu saymıyorum, bir ve aynı düdüğe göre oynamaya başladılar; 2019 davuluna göbek attılar. Herhalde kafalarında şu var, Erdoğan, 2019’a kadar rahat bırakılmalıdır, bunlar da o güne hazırlanacaklar. Hesaplarında, 19'da, devalüsyon'un etkisinin silinmesi var. Akepe hep iktidar olmalıdır. Buna "19'cu İhaneti" adını veriyoruz.
    Kılıçdaroğlu'nun gitmesi şimdi en önde Atatürkçü görevdir. Devrim, bunları şimdi Akdeniz'e dökmektir. Yeni bir chp şarttır. Ve chp'yi yenilemek mi, bir devrim işidir.

Fakat asıl iş, "restorasyon" partisidir, harbiye ve mülkiye ile bütün kayıpları yeniden kurmaya "restorasyon" diyoruz. Tanzimat'a bakıyoruz. Tanzimat, direktir ve asıl yoldur.Kılıçdaroğlu'nun gitmesi şimdi en önde Atatürkçü görevdir. Devrim, bunları şimdi Akdeniz'e dökmektir. Yeni bir chp şarttır. Ve chp'yi yenilemek mi, bir devrim işidir.

Fakat asıl iş, "restorasyon" partisidir, harbiye ve mülkiye ile bütün kayıpları yeniden kurmaya "restorasyon" diyoruz. Tanzimat'a bakıyoruz. Tanzimat, direktir ve asıl yoldur.
    Bu arada bir gozu de surekli medyada, surekli izliyor. Bu kizin yuzu son gunlerde benim de dikkatimi cekmisti. Bir reklamda oynuyor. Akilli kiz abi...

Adı, Saadet Işıl Aksoy, Büyük Kurtarıcı zamanının çocuklarına, kızlarına benzemiyorlar ve moderndir, yeni güzeldir, ama üzgündür. "Atatürk beni sever mi" diyorlar, kaygısı var. Cevabı ben veriyorum, Atatürk güzel, modern çocukları severler ve Işıl kaygılanmamalıdır. Ayrıca ben de yazarım, hâlâ beni okuyorlar. Şu da var, Atatürk, kendisini sevenleri hiç bırakmazlar. Büyük Kurtarıcı'ya ben yazar'ım, Işıl'ı bırakmazlar.
    http://www.hurriyet.com.tr/kucukken-...urdum-40428100

Peki son dönemde neler canınızı sıkıyor?

- Çok fazla uyaran var: Hayvan hakları, kadın meselesi, çocuk istismarı... Mücadele çok zorlaşıyor. O yüzden etrafımda insanların duyarsızlaştıklarını görüyorum. Bu da her yere, her şeye yansıyor. Bir haberi bile enine boyuna bakmadan yargılayabiliyoruz. Ama kendimizi yargılamıyoruz. Bir şekilde gerektiği yerde gerektiği gibi tepki vermiyor olmaktan gelen bastırılmışlık o kadar içimize işledi ki en korkutucusu da bu.
    Sizin bastırdığınız şeyler var mı?

- Hepimizin var. Çünkü bununla büyüyoruz. Ne kadar kendinizi özgürleştirmek için çalışıyor olsanız da bütün hayatınız o korkulardan kurtulmaya çalışma çabasıyla geçiyor.
    Korkulardan kurtulmak mümkün mü?

- Korkunun bizi bastırması değil, motive etmesi lazım. Hayranı olduğum dilbilimci yazar Noam Chomsky makalelerinden birinde şunu söylüyor: “Korkularınızla yüzleşin, üstüne gidin, korkularınızı fark ederseniz sizi korkutmaya çalışanlar o kadar başarılı olmayabilirler.â€

Yalcin hocamin gozunden hecbir sey kacmaz abi. Gelecek bu guzel ve akilli kizin. Yakisir be ya...

2.  Alıntı Originally Posted by Romatoid Yazıyı Oku
    Nisandan sonra sağlam para girişi olacak diyordu devlet yetkilileri hatırlarsanız. Bence kimse kaldıraclı piyasalara bulaşmasın. Short actıkca boğalar cıldırmış gibi hisse alıyorlar. Bu gidişle denize sivil girmek zorunda kalacak vatandaş En güzel tavsiye yeteri kadar kazandım diyorsanız biraz nefes almak icin mola vermek. 1 hafta deniz kıyısında sakin kafa dinlenmek. Donsuz yatarım short acmadan yatamam diyenler icin bol şanslar. 93100 üzerinde kaldıkca yukarı devam diyor bazı aracı kurumlar daha yeni başladık yazmışlar. İnsanın inanısı gelmiyor ama parası olmayan icin borsa neye yarar. Milleti forxlerde hacamat etmeden önce bu işleri yapacaklardıki yatırımcının güveni oluşsun. Zengin daha zengin fakir daha fakir oldu bence hep kazanmakta yanlış dengeli olması lazım sonunda bu iş vatandaşın başında patlar. Bence kredi kartı borclarının faizlerini silsinler yada uzun vadeliden daha düşük faize donustursunler işte o zaman milli piyango bütün ülkede yaşayanlara vurur. 1 yılda akbank karını yüzde 40 arttırmış bence bu haksızlıktır. Hangi malda yüzde 40 kazanc var. Delikanlıysa bütün bankalar 0,9 oranından ihtiyac kredisi versinler. Millette boclarını yapılandırsın. Esnaf çiftci memur öğrenci bu kadar kazandımı. Bütün herkes borclandırıldı sonrada cıkısı bulmak icin kumarbaz yapıldı. Bu işlerin ne yatırım nede tasarrufla alakası yok. Birilerinin gerisi kurtarılıyor eh parası olan borsada takılanların ağzınada birer parmak bal calınıyor.

Gecen hafta akşam cafede oturuyorum yanıma geldi abi dedi sen borsa işlerinden anlıyormuşun. He dedim hemde fena anlarım. Arkadaşlarla gülüştük. İtfaide çalışıyor 10.000 tl param var dedi borsaya yatırıcam tüyo verdiler 10 tane kağıt yazmışlar ver dedim bakayım hisseleri yazıcam burda manipilasyon yapıyorsun dersiniz bist 30 icinden 1 tane kağıt yok. Dedim sen iyice gözü karartmısın voleyi vuracan baksana bütün eşşekleri bomba at yapmışlar elinede tutuşturmuşlar. Kardeşim git dedim alacaksan bist 30 icinden 1-2 kağıt söyledim paranın 4 te biri ile gir 4 te 3 nüde git bankaya yatır. Ben dahil babana bile güvenme yarın bu kağıtlarda düşer benim başımada ekşime bana bile güvenme. Allahtan soylediklerim bu hafta icinde yüzde 5 primlendi. Yakında paranın kokusu aldı ya gelir yanımıza. Varantları vob nedir nasıl oynanır onları anlatacağım yemin ederim 1 haftada 10 milyar traş olur.Anlatıyorum bazen milletin gözü ışıldıyor. Tabi sonrada benim kankiler diyor abi darbe girişiminden sonra kaç para zararın vardı. Hep birlikte kopuyoruz. Ya garibanın ne işi var borsada Allah aşkına.
    Guzel yazi...

3. Göbekli ayva ...napıyon ...para mı sayıyon dağlarda Longerlerin paracıklarını yanee

korku dağları bekler ...VE

Biz dağlarda korkuyu ...

Boahahaha...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=269

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

4. Ayva üzüldüm senin için..

Dediğin gibi şortları giydiysen ayvayı yedin..

5. 119400'e yazdim son parti shortlari. Bakalim son gulen kim olacak hocam...

Pozisyona giremeyen para kazanamaz...

Ben yemezsem ayvayi kim yiyecek? Ölsün nü ayva ureticisi?

6. Elit midye...Aslen Selanik'liyim diyen siyah midye yemez...

Vurur kafayi yatarin, ne olursa olur gari...

7. Dolar 50 kuruş borsada hedef 120 bin.
    Shortta moda ipkini.
    Favori yemek kuzu pirzola.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8. Uruslarin deprem oyuncagini mi baturdular?

Yarin da bir dayanem, dayan ayvagobekli, sovanin cucugunu yeyecen...

Sayfa 105/218 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •