Yalçin Hocam ise artik Hatay merkezli bir savasa hazir olmaliyiz diyor. Pyd'nin neredeyse 100 bin kisilik bir guce ulastigini yazmis.
Pyd- Esad ittifaki, Turkiye'de mevcut 2 fayi ayni anda harekete gecirir.
http://odatv.com/yalcin-kucuk-beni-f...404171200.html
Şimdi yükselen muhalefeti kırmak üzere, arkadaşım Soner Yalçın, eski arkadaşım Deniz Baykal ve bu arada Ahmet Hakan, tabii Doğu'yu saymıyorum, bir ve aynı düdüğe göre oynamaya başladılar; 2019 davuluna göbek attılar. Herhalde kafalarında şu var, Erdoğan, 2019’a kadar rahat bırakılmalıdır, bunlar da o güne hazırlanacaklar. Hesaplarında, 19'da, devalüsyon'un etkisinin silinmesi var. Akepe hep iktidar olmalıdır. Buna "19'cu İhaneti" adını veriyoruz.Bu arada bir gozu de surekli medyada, surekli izliyor. Bu kizin yuzu son gunlerde benim de dikkatimi cekmisti. Bir reklamda oynuyor. Akilli kiz abi...Kılıçdaroğlu'nun gitmesi şimdi en önde Atatürkçü görevdir. Devrim, bunları şimdi Akdeniz'e dökmektir. Yeni bir chp şarttır. Ve chp'yi yenilemek mi, bir devrim işidir.
Fakat asıl iş, "restorasyon" partisidir, harbiye ve mülkiye ile bütün kayıpları yeniden kurmaya "restorasyon" diyoruz. Tanzimat'a bakıyoruz. Tanzimat, direktir ve asıl yoldur.Kılıçdaroğlu'nun gitmesi şimdi en önde Atatürkçü görevdir. Devrim, bunları şimdi Akdeniz'e dökmektir. Yeni bir chp şarttır. Ve chp'yi yenilemek mi, bir devrim işidir.
Fakat asıl iş, "restorasyon" partisidir, harbiye ve mülkiye ile bütün kayıpları yeniden kurmaya "restorasyon" diyoruz. Tanzimat'a bakıyoruz. Tanzimat, direktir ve asıl yoldur.
http://www.hurriyet.com.tr/kucukken-...urdum-40428100Adı, Saadet Işıl Aksoy, Büyük Kurtarıcı zamanının çocuklarına, kızlarına benzemiyorlar ve moderndir, yeni güzeldir, ama üzgündür. "Atatürk beni sever mi" diyorlar, kaygısı var. Cevabı ben veriyorum, Atatürk güzel, modern çocukları severler ve Işıl kaygılanmamalıdır. Ayrıca ben de yazarım, hâlâ beni okuyorlar. Şu da var, Atatürk, kendisini sevenleri hiç bırakmazlar. Büyük Kurtarıcı'ya ben yazar'ım, Işıl'ı bırakmazlar.
Peki son dönemde neler canınızı sıkıyor?
- Çok fazla uyaran var: Hayvan hakları, kadın meselesi, çocuk istismarı... Mücadele çok zorlaşıyor. O yüzden etrafımda insanların duyarsızlaştıklarını görüyorum. Bu da her yere, her şeye yansıyor. Bir haberi bile enine boyuna bakmadan yargılayabiliyoruz. Ama kendimizi yargılamıyoruz. Bir şekilde gerektiği yerde gerektiği gibi tepki vermiyor olmaktan gelen bastırılmışlık o kadar içimize işledi ki en korkutucusu da bu.Sizin bastırdığınız şeyler var mı?
- Hepimizin var. Çünkü bununla büyüyoruz. Ne kadar kendinizi özgürleştirmek için çalışıyor olsanız da bütün hayatınız o korkulardan kurtulmaya çalışma çabasıyla geçiyor.Korkulardan kurtulmak mümkün mü?
- Korkunun bizi bastırması değil, motive etmesi lazım. Hayranı olduğum dilbilimci yazar Noam Chomsky makalelerinden birinde şunu söylüyor: “Korkularınızla yüzleşin, üstüne gidin, korkularınızı fark ederseniz sizi korkutmaya çalışanlar o kadar başarılı olmayabilirler.â€
Yalcin hocamin gozunden hecbir sey kacmaz abi. Gelecek bu guzel ve akilli kizin. Yakisir be ya...
Yer İmleri