Sayfa 144/1024 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bugün konuştuğum 1-2 bankacı faizlerin yükseleceğini söyledi..
    Ama öyle 18 ler falan hikaye..
    13 ler 13.50 ler swap ile belki..

Misal garanti 15 gün önce 11.80 idi hoşgeldin 12.10 olmuş..

Bir bankadan dolar satar mısın dedim Hazine inanılmaz yoğun idi bi fiyat verdi nerede ise spot piyasanın da altında bi rakam..
    Dedim ne oluyoruz..

3.6460 verdi..(spot 3.6453 idi) Şu an 3.63 ün de altına kaydı..
    Yani satıcılar idi dolar da bugün , belli..Fiyat fazla kurcalamadan veriyorlar dı..

Bir yere not ettik..

Şu aşamada orta vade de bence dolara verilen faizleri takip etmek yararlı olacaktır..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugün konuştuğum 1-2 bankacı faizlerin yükseleceğini söyledi..
    Ama öyle 18 ler falan hikaye..
    13 ler 13.50 ler swap ile belki..

Misal garanti 15 gün önce 11.80 idi hoşgeldin 12.10 olmuş..

Bir bankadan dolar satar mısın dedim Hazine inanılmaz yoğun idi bi fiyat verdi nerede ise spot piyasanın da altında bi rakam..
    Dedim ne oluyoruz..

3.6460 verdi..(spot 3.6453 idi) Şu an 3.63 ün de altına kaydı..
    Yani satıcılar idi dolar da bugün , belli..Fiyat fazla kurcalamadan veriyorlar dı..

Bir yere not ettik..

Şu aşamada orta vade de bence dolara verilen faizleri takip etmek yararlı olacaktır..
    bugün odea aradı bende hala TL olduğunu sanıyor ki 12,30 dan benden para toplamaya çalışıyor. aklımı oynatacam orana bak. nasıl kafayı yemeyim ben dolar 2,9x te 14,40 tan para bağladım be 2015 sonu. zorla tımarhanelik edecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Siz MT ye bi de vade sonu ne kadar eder onu mu hesaplatiyorsunuz- wuuu....
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    O zaman benim bi kac sf once yazdigim 500 lira fark icin degermi yazima karsilik neler icinizden gecmistir.....

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim hesaba bakacak olursak: neydi 100K icin 70 lira %1 de ise

6x70 = 420 lira ve onu da 4 e boluyoruz 205 lira----------

Cimriyim yapacak birşey yok. Mt ile ilk görüşmemiz , valla dedim benden çok memnun kalacaksınız sizi hiç yormam, ama bir tek kötü huyum var onuda değiştiremem. Olur mu rxpu bey ilahi nedir kötü huyunuz dedi: Cimriyim dedim. Mt nin yüzü bir anda buz kesti. Bana sanki keşke başka bir kötü huyun olsaydı da cimri olmasaydın der gibi baktı. Bende ona elektrik kontağı elektrik kontağı baktım. Birbirimizi anladık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. dolar çok düştü değerlendirmek gerek yarın piyasalar açılsın tamamen dolara geçeceğim...

5.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    dolar çok düştü değerlendirmek gerek yarın piyasalar açılsın tamamen dolara geçeceğim...
    %14 e çıkma poransiyeli olan mevduat faizi sözkonusu ..Bende dolar çok düştü diyorum ama sanki 3.5× ler gelecek gibi ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İlk başta 13 sonrası 14 ler görünüyor..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    İlk başta 13 sonrası 14 ler görünüyor..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    14 ler zor bence 13 olabilr oda hoş geldin faizlerinde görülür..swap ta 13.55 -13.65 muhtemeldir.yalniz bu swap ta kazık var gibi bir şey hissediyorum.normal faiz 12.50 iken ben 13.05 swap yapmıştım. .zaten o 0.50 lik fark stopajdan kaynaklanıyor .çünkü o spot fiyatla vade bitim tarihindeki fiyat getirisine yüzde 10 stopaj oluyor.baska bi esprisi yok gibi geldi.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    14 ler zor bence 13 olabilr oda hoş geldin faizlerinde görülür..swap ta 13.55 -13.65 muhtemeldir.yalniz bu swap ta kazık var gibi bir şey hissediyorum.normal faiz 12.50 iken ben 13.05 swap yapmıştım. .zaten o 0.50 lik fark stopajdan kaynaklanıyor .çünkü o spot fiyatla vade bitim tarihindeki fiyat getirisine yüzde 10 stopaj oluyor.baska bi esprisi yok gibi geldi.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tanıdık bu işlerden anlayan banka müdürünüz varsa bir sorun bakalım swapta niye daha yüksek getiri olamıyormuş ? Neymiş bankaların en hareketli zamanlarda dahi müşterilerine daha yüksek oranlı swap yapmamalarının sebebi !...

Sayfa 144/1024 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •