merhaba,
özellikle ideal kurabileceðim bir uzak eriþimli sanal sunucu kiralamak istiyorum. daha önce bir kaçtane denedim. özellikle tavsiye edeceðiniz bir yer var mý?
merhaba,
özellikle ideal kurabileceðim bir uzak eriþimli sanal sunucu kiralamak istiyorum. daha önce bir kaçtane denedim. özellikle tavsiye edeceðiniz bir yer var mý?
sayýn ideal yetkilileri
bir enstrümanda derinlik pencersi kapalý iken
kademeli emir penceresindeki derinlikler görünmüyor
yani kademeli emir penceresindeki derinlik bilgisini görmek için derinlik penceresininde muhakkak açýk olmasý gerekiyor
Deðerli sistem üstadlarý,
Sezai Bey,
Ýdeal'de herhangi bir sistemin al -sat koþuluna ilave ; ay açýlýþ rakamýnýn üstünde kalmasý koþununu nasýl ilave edebiliriz ?
Veya hafta açýlýþý..
Þu kod çalýþabilir.
Test edin.
Kod:var V = Sistem.GrafikVerileri; var C = Sistem.GrafikFiyatSec("Kapanis"); var TOMA = Sistem.TOMA(30, 0.5); var EMA = Sistem.MA(C, "Exp", 30); var AyBaslangicList = Sistem.Liste(0); for (int i = 1; i < Sistem.BarSayisi; i++) AyBaslangicList[i] = (V[i].Date.Day < V[i - 1].Date.Day) ? V[i].Open : AyBaslangicList[i - 1]; var SonYon = ""; for (int i = 1; i < Sistem.BarSayisi; i++) { if (C[i] > AyBaslangicList[i] && EMA[i] > TOMA[i] && SonYon != "A") { SonYon = "A"; Sistem.Yon[i] = "A"; } if (C[i] < AyBaslangicList[i] && EMA[i] < TOMA[i] && SonYon != "S") { SonYon = "S"; Sistem.Yon[i] = "S"; } } Sistem.Cizgiler[0].Deger = TOMA; Sistem.Cizgiler[1].Deger = EMA; Sistem.Cizgiler[2].Deger = AyBaslangicList;
vahap beyaz, ahmet çakar ....
HAFTA AÇILIÞ
Kod:var V = Sistem.GrafikVerileri; var C = Sistem.GrafikFiyatSec("Kapanis"); var TOMA = Sistem.TOMA(30, 0.5); var EMA = Sistem.MA(C, "Exp", 30); var HaftaBaslangicList = Sistem.Liste(0); for (int i = 1; i < Sistem.BarSayisi; i++) HaftaBaslangicList[i] = (V[i].Date.DayOfWeek < V[i - 1].Date.DayOfWeek) ? V[i].Open : HaftaBaslangicList[i - 1]; var SonYon = ""; for (int i = 1; i < Sistem.BarSayisi; i++) { if (C[i] > HaftaBaslangicList[i] && EMA[i] > TOMA[i] && SonYon != "A") { SonYon = "A"; Sistem.Yon[i] = "A"; } if (C[i] < HaftaBaslangicList[i] && EMA[i] < TOMA[i] && SonYon != "S") { SonYon = "S"; Sistem.Yon[i] = "S"; } } Sistem.Cizgiler[0].Deger = TOMA; Sistem.Cizgiler[1].Deger = EMA; Sistem.Cizgiler[2].Deger = HaftaBaslangicList;
vahap beyaz, ahmet çakar ....
cevap için tesekkur ederim.
TOMA yerine kendi sistem ismini mi yazmamýz gerekyor, kusura bakmayýn ben hiç anlamýyorum yazýlým dilinden
Yer Ýmleri