Sayfa 262/445 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. XU100 SAATLİK....

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. XU100 GÜNLÜK...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. XU100 -USDTRY ....

[IMG][/IMG]

4.  Alıntı Originally Posted by buhar124 Yazıyı Oku
    Sayın Emirdağlı ISCTR cuma günü 4.24 bandında kaldı. 4.25 direnci üzerinde kapanış yapamadı. Salı günü bilançosu gelecek. Haber akislari da olumlu sizce tekniğe göre ne yapar? Teşekkür ederim.
    işci siyasi baskıdan ötürü çok geri kaldı 4,45 aştığında tekniği düzelir her ne kadar tekniği kötü olsada artık bir patlama yapması lazım işcide iştirakleride şimdilik temennmi bu yönde 4,45 aştığında tekniğide düzelir

5. benim oltaya takılanlar bunlar...

al-sat tut-yat -bat -köşeyi dön -amuda kalk-parande at tavsiyesi değildir....

6. Syn Emirdağ li şu sende bir eşek(Gsdho) vardı.Senin tercih etmediğini de(Dohol) ben tercih etmiştim.Aydin emmi nin takaslar bayagi güzel.Yukselen trend çalışıyor üste yönü belli değil gibi.Senin kureden de bir baksak musaitsen.Tesekkurler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    benim oltaya takılanlar bunlar...

al-sat tut-yat -bat -köşeyi dön -amuda kalk-parande at tavsiyesi değildir....
    Eline sağlık syn Emirdağ li.Sec beğen al olmuş.Neredeyse hepsinin grafiği mükemmel.Almiyorum satmiyorum ve de yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmiyorum. Bol kazanclar.YTD☺

8.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Syn Emirdağ li şu sende bir eşek(Gsdho) vardı.Senin tercih etmediğini de(Dohol) ben tercih etmiştim.Aydin emmi nin takaslar bayagi güzel.Yukselen trend çalışıyor üste yönü belli değil gibi.Senin kureden de bir baksak musaitsen.Tesekkurler

DOHOL....SAATLİK..

saatlikte yeşil trend çalışıyor sorun yok...

aslında çok güzel formasyonlar hazırlıyor sonra kumdam kale gibi yıkıyor bunun speğide gsdho gibi kılı birisi...

ama gidecek başka yolu yok...

[IMG][/IMG]

Sayfa 262/445 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •