Şeker geri kalmış olabilir. Londra piyasaı + ton başına 50 dolardan fiyatlıyoruz demişlerdi.
Printable View
Şeker geri kalmış olabilir. Londra piyasaı + ton başına 50 dolardan fiyatlıyoruz demişlerdi.
Xbank buralarda zorlanabilir. Garan pd/dd 1,05 e gelmiş.
https://i.hizliresim.com/pbrf0zu.jpg
Ölüp dirilince bunu sen mi dedin diye sorarlar.
Geçen söyledim kişinin kendini düşünmesi esasdır ama uzun vadeli düşünmek gerekir. Şimdi bile toplam sahip olma maliyetine bakın deniyor. Kısa vade orta vade uzun vade düşünülüp her kişi kendi çıkarını kendi belirler.
Bazıları bol bol hata yapıp çok özür diler, bazıları özür dilememek için yaşar. Her kişinin kendisi karar vermeli.
İblis o kadar kasmayın oğlum, o kadar da ahmak olmayın koca Tanrı seninle mi uğraşacak diyor,
140 fk'lı şirket berbat bilanço gönderiyor fk'sı 200 lere çıkıyor. %7 düşüyor dün, bugün tekrar %7 yukarıda. Açığa satış gelmediği sürece bu balon şirketler 500 fk'ya kadar gider.
Felsefe, akıl, din, bir miktar ahlak hepsi aynı kapıya çıkıyor bence. ancak farklı açılardan ve varsayımlardan bakılıyor. Filozofların çoğu eski din adamı. Mesela Aziz Nesin de medrese vs okumuş diye biliyorum.
Eskiden ateist mantıkda da düşünürdüm artık zorlanıyorum, öyle ateistim diyerek ateist olunamıyor.
Pareto Optimal diye bir şey var, bir kişinin bile hakkını geri götürmeden sistemi ileriye götüremiyorsan o durum Pareto Optimal oluyor. Bazen otoyolun ortasında evini terk etmeyen insanlar oluyor.
Sin kaf et bir kişiyi toplum çıkarı önemli diyebilirsin ama onu neye dayanarak söylediğini açıklamalısın.
Hangi kağıt o. Bundan sonra artık coin market gibiyiz.fk pd falan önemsiz mevzular.
Hükümetin halk dolara kaçmasın diye borsa dışında başka alternatifi yok.Hala süperbono deniyor.Süper borsamız var işte.3 ayda yüzde 100 falan yükselişler hangi süper bono bunla yarışabilir.2021de hatırlıyorum her gün 2-3 tane coin duyuyordum ismi cismi nedir ne değildir şimdi de borsa aynı durumda işte.bizim ofis de herkes borsa konuşuyor.gelen ler gidenler devamlı tavsiye veriyor.markete girdim çocuk anlık 10 kademe derinlikli borsa ekranı almış telefondan izliyor berbere gittim yanda telefonda borsa açık bi yandan beni kesiyor falan abi ne alim sen söyle var mı kağıt diyor.
YILDIZ HOLDİNG
pladis
Yıldız Gıda Grubu
Godiva
Besler
Kerevitaş
Aytaç
Adapazarı Şeker
Yıldız Gıda Dışı
ŞOK
Bizim Toptan
G2MEksper
Sun Gayrimenkul
Gözde
Makina Takım
Azmüsebat
Penta
Polinas
Matruşka şirket sistemi diyorum ben buna Anaları Ülker Değil mi bu şirketlerin ? Şuan hangisi Ülkerin içinde ? Ülker bile Ülker
değil Pladis. Kerevitaşın bile piyasa değeri olmuş 217 milyon dolar, Şok olmuş 432 milyon dolar. Eee Ülker 300 milyon dolar süper
vallahi. Yıldız Holdingmiş pehhh...
1 Yıl önce yazmışım hissenin topiğine. Vadelisinden iyi zarar yazmıştım, O zaman 300 milyon dolarmış, 500 milyon dolar olmuş piyasa değeri ama benim fikrim pek değişmedi . Şu matruşka sistemi olmasa en kötü 5 milyar dolarlık şirketti bence. YTD.
8 dolarları görmüş şuan, 1.62 Uzun vadeli yatırımcısını duman etmiş.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c667cc82ea.jpg
Toplumsal olaylarda kaç kişiye kaç polis vs düşmesi gerekiyor biliniyor, bir de orantısız güç kullanmayın deniyor.
Hissenin halka açık kısmındaki en büyük kişisi çok büyük değil ise uzun vadede pes eder yenisi gelir. Küçüklerin hisse fiyatını artırma imkanı yok. Bu şekilde hisse uzun süre baskılanır bence.
haklı olan kârda olur.
haklılığı ispat zamana bağlı.
haklılık , arap atı gibi...son düzlükde belli olur yada fotofinish ile.
Borsada haklı mıyım değil miyim inadına girmemek lazım. Çok şirket kapandı. Çok şirket insan sabrından daha uzun süre yatay gitti veya düştü. Bu tip düş kırıklıkları şok sonuçlar doğurabiliyor.
AKAL tekstil aldım Yalova'nın oraya er geç köprü yapılır dedim haklıyım ama ben zarar ettim, şirket de ne oldu belli değil.
Siyasetçi ileriye dönük varsayımlara göre konuşmam der. Çoğu profosyonel o gün gelsin veya o olay olsun o zaman bakılır der.
İşte her türlü olasılığı düşündüm şirketin batma olasılığı yok hatta faaliyeti de sonradan kalmadı sadece arsası vardı. İçini boşalttılar.
EGYO'da aynı, halka arzdan önce ana bankasına kefil olmuş. halka arza izin vermişler. Ben de risksiz diye almıştım.
Ben onlarca borsadan veya hayattan örnek verebilirim. Öyle bir akıllı adam gelsin sistemin açıklarından yararlansın diye bir şey yok, inadına üzerine gelir kader.
Hareketli bir şarkı
https://www.youtube.com/watch?v=72v3kr28_mA
Elhamdülillah - Orhan Gencebay– Lyric Video - HD
yatırımlıklar dışında tradelik hissem kalmadı ... bende havlu attım .izleyiciyim. tribünde yer açın ..
Deli gitmiş, Dolar bazında son 2 yılda 3 e 4 e katlamış bulun böyle içi dolu şirkette alalım. Astor 5 milyar dolar olunca bu daha da gider mi demeden de edemiyor insan.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ae0808c6f0.jpg
Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
Hepimiz indiğimize göre gogogo tartar 8000 :)
8150 üzerinde palanın alerjisi var. 8150 üzerinde şort açıp 8140 altında kapanarak devam ediyorum. Stop 8165
Pala gevşetiyorsun, makası ittir alo... Eksiye geçecek vadeli yoksa hey.
doları önden yüklemeli yaptılar galiba.
normalde minikte olsa bir hareket beklenebilirdi.
hiç oralı gözükmüyor.
ASTOR'da patron ile tahtacı anlaşmış hatta fotokopisi varmış
Başka şirketlerde de olabilir ama ALARK en son bu tip şeylerin olacağı şirket olabilir. Seyahatlerde herkes kendi biletini ödüyormuş. Sohbet odasında söylenene göre Leyla Alaton'un şahsi şirketine borç mu vermemişler yoksa kefil mi olmamışlar oradan zarar etmiş.
Viop da az parayla servet el etmek mümkün.... Tabi kayıp da yüksek....ama duygulara hakim olmak.... ara ara almadan bakmak....başarıyı artırır....hisse senedin de tren kaçtı şuan kallavi bir yüreğe sahip olmak lazım şuan....ben almıyorum şuan....sadece viop da işlem yaparım....
dünki attığım ganalda en ufak ihlal bile yok.
hatta pala kaçak kat çıkıp üste bi ganal daha açmak istiyor gibi bi durumvar
Kişi ben haklıyım diyebilmesi için ordinaryus derecede matematik ve ölçme bilgisi gerekir. Terazinin diğer tarafından da kendini koyup tartabilmeli.
Terazinin hassaslığı ne kadar, en büyük hangi rakam ile muhatap oldun en düşük hangi rakamlar ile uğraştın vs önemli.
İşlemediğim suç yapmadığım iyilik kalmadı her şeyden anlarım da denilebilir.
Ben terazi bilmem benim dediğim olur diyebiliyorsan ne ala.
ariston abi bi atayiz niye atayiz olduğunu bilir bu arada :he:
ama çoğu kimse dinlerden bağımsız sadece teist olduğunu bilmez.
kimse teist olduğunu bilmez çünküm,
doğuştan teist olmaya programlıdır.
senin de niye sünger bob olduğunu tahim edebiliyorum.
sorumluluktan gurtulmak içün,
kalan üjj bejj tane beyün hücresini de öldürerek,
akıl baliğ özelliğini kaybetmeye çalışıyorsun. asdads. :he:
): üm nüg ub nüg o askoY
he babam he...
comodor 64 le bozoka billy oynamasını severdim.. vaybe ömür ne çabuk geçiyor
:drunk::drunk: