Sayfa 936/1005 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Viop LII

1. Şeker geri kalmış olabilir. Londra piyasaı + ton başına 50 dolardan fiyatlıyoruz demişlerdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Xbank buralarda zorlanabilir. Garan pd/dd 1,05 e gelmiş.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ANSGR karı 3 ayda çok artmış, detaya bakınca sırf 5,5 milyar TL kambiyo karı var. Vatandaş döviz alamayabiliyor ama profosyoneller akıllı davranıp döviz artmadan almış muhtemelen.
    Hocam nereye bakarsam bakayım kısa zamanda yükselişi %100 kesin içeriden bilgi alınıyor dur tahminim.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İstanbul Kars otobüs fiyatı pek artmamış gibi bir kaç ay önce de 1000 TL civarında diye hatırlıyorum. Şu an talep az olabilir. Ağustos'dan sonra taşınmalar tatil dönüşleri öğrencilerin gelip gitmeleri derken talep artar ve daha yüksek zamlar olabilir.
    sinop ankara 2 hafta önce 300 dü 470 oldu bu hafta
    izmir rize 800 dü 1000 tl olmuş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Aristo, sen felzefeden annarsın;
    haklı olmak mı önemli,
    karda olmak mı?
    kârını hak yoldan şaşmadan kazanmak.öğün ver,ödün verme sn Şahit dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Aristo, sen felzefeden annarsın;
    haklı olmak mı önemli,
    karda olmak mı?
    Ölüp dirilince bunu sen mi dedin diye sorarlar.

Geçen söyledim kişinin kendini düşünmesi esasdır ama uzun vadeli düşünmek gerekir. Şimdi bile toplam sahip olma maliyetine bakın deniyor. Kısa vade orta vade uzun vade düşünülüp her kişi kendi çıkarını kendi belirler.

Bazıları bol bol hata yapıp çok özür diler, bazıları özür dilememek için yaşar. Her kişinin kendisi karar vermeli.

İblis o kadar kasmayın oğlum, o kadar da ahmak olmayın koca Tanrı seninle mi uğraşacak diyor,
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    BU enflasyon zamlardan sonra türkiyedeki en ucuz şey doların kendisidir...
    dolar altın ucuz olduğu kesin.....borsa ile ilgili düşünceni yazmıyorsun uzun süreden beri sayın akçay.....kolay gelsin....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. 140 fk'lı şirket berbat bilanço gönderiyor fk'sı 200 lere çıkıyor. %7 düşüyor dün, bugün tekrar %7 yukarıda. Açığa satış gelmediği sürece bu balon şirketler 500 fk'ya kadar gider.

Sayfa 936/1005 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •