Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ASTOR'da patron ile tahtacı anlaşmış hatta fotokopisi varmış

Başka şirketlerde de olabilir ama ALARK en son bu tip şeylerin olacağı şirket olabilir. Seyahatlerde herkes kendi biletini ödüyormuş. Sohbet odasında söylenene göre Leyla Alaton'un şahsi şirketine borç mu vermemişler yoksa kefil mi olmamışlar oradan zarar etmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ASTOR'da patron ile tahtacı anlaşmış hatta fotokopisi varmış

Başka şirketlerde de olabilir ama ALARK en son bu tip şeylerin olacağı şirket olabilir. Seyahatlerde herkes kendi biletini ödüyormuş. Sohbet odasında söylenene göre Leyla Alaton'un şahsi şirketine borç mu vermemişler yoksa kefil mi olmamışlar oradan zarar etmiş.
    astor ağustos vadelis spotta işlem gören hissenin altında temmetüsü mü var acaba....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    astor ağustos vadelis spotta işlem gören hissenin altında temmetüsü mü var acaba....
    MSCI'ya sokacaklar dendi bir de. O yüzden hacim gerekiyormuş.

Vadelisinde hacim az, gel al servisidir belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    https://www.tokatyildizi.com.tr/

Bu şirket sizin mi [emoji2]

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    https://www.tokatyildizi.com.tr/

Bu şirket sizin mi [emoji2]

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
    Yok ....amaca oğlunun ....biz okumayı seçince nispeten sermayemiz küçük kaldı.....her zaman ticaret diyorum ben.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yok ....amaca oğlunun ....biz okumayı seçince nispeten sermayemiz küçük kaldı.....her zaman ticaret diyorum ben.....
    He valla okumak kötü, dün lise arkadaşımla görüştüm, 80 kişi calistiriyorum dedi. Sen patron olmuşun dedim, ehh işte yagimizda kavruluyoruz dedi. Ağam benle eglenirsin dedim bende.Çocuklar okuyor ama sonu sıkıntı, meslek sahibi veya ticaretle uğraşsalar çok iyi olur.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    He valla okumak kötü, dün lise arkadaşımla görüştüm, 80 kişi calistiriyorum dedi. Sen patron olmuşun dedim, ehh işte yagimizda kavruluyoruz dedi. Ağam benle eglenirsin dedim bende.Çocuklar okuyor ama sonu sıkıntı, meslek sahibi veya ticaretle uğraşsalar çok iyi olur.

senin tom..

hayata rovaşata çeken adam ,adlı bi film çekmiş.. izledin mi.

adam sürekli intihar etmeye çalışıyor.. bi türlü edemiyor hep iş çıkıyo

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    senin tom..

hayata rovaşata çeken adam ,adlı bi film çekmiş.. izledin mi.

adam sürekli intihar etmeye çalışıyor.. bi türlü edemiyor hep iş çıkıyo
    Yok izlemedim, güzel mi?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •