Sayfa 938/1005 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop LII

haklı olan kârda olur.
    haklılığı ispat zamana bağlı.

haklılık , arap atı gibi...son düzlükde belli olur yada fotofinish ile.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    haklı olan kârda olur.
    haklılığı ispat zamana bağlı.

haklılık , arap atı gibi...son düzlükde belli olur yada fotofinish ile.
    Borsada haklı mıyım değil miyim inadına girmemek lazım. Çok şirket kapandı. Çok şirket insan sabrından daha uzun süre yatay gitti veya düştü. Bu tip düş kırıklıkları şok sonuçlar doğurabiliyor.

AKAL tekstil aldım Yalova'nın oraya er geç köprü yapılır dedim haklıyım ama ben zarar ettim, şirket de ne oldu belli değil.

Siyasetçi ileriye dönük varsayımlara göre konuşmam der. Çoğu profosyonel o gün gelsin veya o olay olsun o zaman bakılır der.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ben yedek kulubesine geçtim...

31 temmuz itibariyle

o yüzden milleti yanıltmayalım...

poz yokken ahkam kesmeyi sevmem...

emlak topiğinde geyik yapıyoruz bazen...

kahvedeki yancı gibiyiz...
    dayu piyasayı iyi okuyanlardan biri de sensin....yanlız dolara erken geçtin gibi....duygusallık sana bir şey kazndırmaz....enazından bu bilginin bir kısmını viop da değerlendir.....az kontratla....tabi karar senin....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada haklı mıyım değil miyim inadına girmemek lazım. Çok şirket kapandı. Çok şirket insan sabrından daha uzun süre yatay gitti veya düştü. Bu tip düş kırıklıkları şok sonuçlar doğurabiliyor.

AKAL tekstil aldım Yalova'nın oraya er geç köprü yapılır dedim haklıyım ama ben zarar ettim, şirket de ne oldu belli değil.

Siyasetçi ileriye dönük varsayımlara göre konuşmam der. Çoğu profosyonel o gün gelsin veya o olay olsun o zaman bakılır der.

boş inatlaşma olmamalı.
    herkes ne alip sattigini bilmeli.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    boş inatlaşma olmamalı.
    herkes ne alip sattigini bilmeli.
    İşte her türlü olasılığı düşündüm şirketin batma olasılığı yok hatta faaliyeti de sonradan kalmadı sadece arsası vardı. İçini boşalttılar.

EGYO'da aynı, halka arzdan önce ana bankasına kefil olmuş. halka arza izin vermişler. Ben de risksiz diye almıştım.

Ben onlarca borsadan veya hayattan örnek verebilirim. Öyle bir akıllı adam gelsin sistemin açıklarından yararlansın diye bir şey yok, inadına üzerine gelir kader.

Hareketli bir şarkı
    https://www.youtube.com/watch?v=72v3kr28_mA
    Elhamdülillah - Orhan Gencebay– Lyric Video - HD
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. yatırımlıklar dışında tradelik hissem kalmadı ... bende havlu attım .izleyiciyim. tribünde yer açın ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Deli gitmiş, Dolar bazında son 2 yılda 3 e 4 e katlamış bulun böyle içi dolu şirkette alalım. Astor 5 milyar dolar olunca bu daha da gider mi demeden de edemiyor insan.

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayu piyasayı iyi okuyanlardan biri de sensin....yanlız dolara erken geçtin gibi....duygusallık sana bir şey kazndırmaz....enazından bu bilginin bir kısmını viop da değerlendir.....az kontratla....tabi karar senin....
    güvenmediğin bir piyasada vadelide olamazsın.
    ben büle bir durumda olsam, geleceği parlak, oranları güzel, sağlam kağıt sepeti yapardım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 938/1005 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •