Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kârını hak yoldan şaşmadan kazanmak.öğün ver,ödün verme sn Şahit dostum.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ölüp dirilince bunu sen mi dedin diye sorarlar.

Geçen söyledim kişinin kendini düşünmesi esasdır ama uzun vadeli düşünmek gerekir. Şimdi bile toplam sahip olma maliyetine bakın deniyor. Kısa vade orta vade uzun vade düşünülüp her kişi kendi çıkarını kendi belirler.

Bazıları bol bol hata yapıp çok özür diler, bazıları özür dilememek için yaşar. Her kişinin kendisi karar vermeli.

İblis o kadar kasmayın oğlum, o kadar da ahmak olmayın koca Tanrı seninle mi uğraşacak diyor,
    olayı teolocik boyuta atmışsınız,
    ben felsefik olarak, hatta piyasa oyun felzefesi olarak yorumlamanızı istemiştim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    olayı teolocik boyuta atmışsınız,
    ben felsefik olarak, hatta piyasa oyun felzefesi olarak yorumlamanızı istemiştim.
    Felsefe, akıl, din, bir miktar ahlak hepsi aynı kapıya çıkıyor bence. ancak farklı açılardan ve varsayımlardan bakılıyor. Filozofların çoğu eski din adamı. Mesela Aziz Nesin de medrese vs okumuş diye biliyorum.

Eskiden ateist mantıkda da düşünürdüm artık zorlanıyorum, öyle ateistim diyerek ateist olunamıyor.

Pareto Optimal diye bir şey var, bir kişinin bile hakkını geri götürmeden sistemi ileriye götüremiyorsan o durum Pareto Optimal oluyor. Bazen otoyolun ortasında evini terk etmeyen insanlar oluyor.

Sin kaf et bir kişiyi toplum çıkarı önemli diyebilirsin ama onu neye dayanarak söylediğini açıklamalısın.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    140 fk'lı şirket berbat bilanço gönderiyor fk'sı 200 lere çıkıyor. %7 düşüyor dün, bugün tekrar %7 yukarıda. Açığa satış gelmediği sürece bu balon şirketler 500 fk'ya kadar gider.
    Hangi kağıt o. Bundan sonra artık coin market gibiyiz.fk pd falan önemsiz mevzular.
    Hükümetin halk dolara kaçmasın diye borsa dışında başka alternatifi yok.Hala süperbono deniyor.Süper borsamız var işte.3 ayda yüzde 100 falan yükselişler hangi süper bono bunla yarışabilir.2021de hatırlıyorum her gün 2-3 tane coin duyuyordum ismi cismi nedir ne değildir şimdi de borsa aynı durumda işte.bizim ofis de herkes borsa konuşuyor.gelen ler gidenler devamlı tavsiye veriyor.markete girdim çocuk anlık 10 kademe derinlikli borsa ekranı almış telefondan izliyor berbere gittim yanda telefonda borsa açık bi yandan beni kesiyor falan abi ne alim sen söyle var mı kağıt diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by mathias Yazıyı Oku
    hangi kağıt o. Bundan sonra artık coin market gibiyiz.fk pd falan önemsiz mevzular.
    Hükümetin halk dolara kaçmasın diye borsa dışında başka alternatifi yok.hala süperbono deniyor.süper borsamız var işte.3 ayda yüzde 100 falan yükselişler hangi süper bono bunla yarışabilir.2021de hatırlıyorum her gün 2-3 tane coin duyuyordum ismi cismi nedir ne değildir şimdi de borsa aynı durumda işte.bizim ofis de herkes borsa konuşuyor.gelen ler gidenler devamlı tavsiye veriyor.markete girdim çocuk anlık 10 kademe derinlikli borsa ekranı almış telefondan izliyor berbere gittim yanda telefonda borsa açık bi yandan beni kesiyor falan abi ne alim sen söyle var mı kağıt diyor.
    oncsm.....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BİM 146,00 dan yükseliş radarına girmiş hala devam etmekte ..
    Demem o ki bazı senetler nerdeyse % 100 e yakın pirimdeler benim gözüme çarpan ÜLKER var henüz 35,00den yükselişe başlamış diğerlerine nazaran pirim bakımından daha gideceği yol yok mu sizce ?
    YILDIZ HOLDİNG

pladis

Yıldız Gıda Grubu

Godiva

Besler

Kerevitaş

Aytaç

Adapazarı Şeker

Yıldız Gıda Dışı

ŞOK

Bizim Toptan

G2MEksper

Sun Gayrimenkul

Gözde

Makina Takım

Azmüsebat

Penta

Polinas

Matruşka şirket sistemi diyorum ben buna Anaları Ülker Değil mi bu şirketlerin ? Şuan hangisi Ülkerin içinde ? Ülker bile Ülker

değil Pladis. Kerevitaşın bile piyasa değeri olmuş 217 milyon dolar, Şok olmuş 432 milyon dolar. Eee Ülker 300 milyon dolar süper

vallahi. Yıldız Holdingmiş pehhh...

1 Yıl önce yazmışım hissenin topiğine. Vadelisinden iyi zarar yazmıştım, O zaman 300 milyon dolarmış, 500 milyon dolar olmuş piyasa değeri ama benim fikrim pek değişmedi . Şu matruşka sistemi olmasa en kötü 5 milyar dolarlık şirketti bence. YTD.

8 dolarları görmüş şuan, 1.62 Uzun vadeli yatırımcısını duman etmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    abd de ki kriz yarın hatta haftaya da sarkabilir.....uzarsa bizim borsayı ister istemez sert düşer.....abd yi göz ardı etmeyin.....gerçi yarın abd de önemli veri var.....ona bakarlar.....
    Piyasa işine gelmeyen haberlere kulağını tıkar

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dolar altın ucuz olduğu kesin.....borsa ile ilgili düşünceni yazmıyorsun uzun süreden beri sayın akçay.....kolay gelsin....
    ben yedek kulubesine geçtim...

31 temmuz itibariyle

o yüzden milleti yanıltmayalım...

poz yokken ahkam kesmeyi sevmem...

emlak topiğinde geyik yapıyoruz bazen...

kahvedeki yancı gibiyiz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Toplumsal olaylarda kaç kişiye kaç polis vs düşmesi gerekiyor biliniyor, bir de orantısız güç kullanmayın deniyor.

Hissenin halka açık kısmındaki en büyük kişisi çok büyük değil ise uzun vadede pes eder yenisi gelir. Küçüklerin hisse fiyatını artırma imkanı yok. Bu şekilde hisse uzun süre baskılanır bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •