Artan

156,20 10 15:17
1,32 10 15:22
38,72 10 15:22
145,20 10 15:14
13.620,00 9.99 15:21
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:22
14,64 -9.96 15:22
85,05 -9.52 15:20
28,82 -7.03 15:22
68,96 -4.99 15:22
Azalan Hisseler

İşlem

7.933.787.014,50 15:22
6.021.401.411,66 15:22
4.766.722.268,26 15:22
4.527.996.716,40 15:22
4.426.594.214,00 15:22
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    haklı olan kârda olur.
    haklılığı ispat zamana bağlı.

haklılık , arap atı gibi...son düzlükde belli olur yada fotofinish ile.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    haklı olan kârda olur.
    haklılığı ispat zamana bağlı.

haklılık , arap atı gibi...son düzlükde belli olur yada fotofinish ile.
    Borsada haklı mıyım değil miyim inadına girmemek lazım. Çok şirket kapandı. Çok şirket insan sabrından daha uzun süre yatay gitti veya düştü. Bu tip düş kırıklıkları şok sonuçlar doğurabiliyor.

AKAL tekstil aldım Yalova'nın oraya er geç köprü yapılır dedim haklıyım ama ben zarar ettim, şirket de ne oldu belli değil.

Siyasetçi ileriye dönük varsayımlara göre konuşmam der. Çoğu profosyonel o gün gelsin veya o olay olsun o zaman bakılır der.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada haklı mıyım değil miyim inadına girmemek lazım. Çok şirket kapandı. Çok şirket insan sabrından daha uzun süre yatay gitti veya düştü. Bu tip düş kırıklıkları şok sonuçlar doğurabiliyor.

AKAL tekstil aldım Yalova'nın oraya er geç köprü yapılır dedim haklıyım ama ben zarar ettim, şirket de ne oldu belli değil.

Siyasetçi ileriye dönük varsayımlara göre konuşmam der. Çoğu profosyonel o gün gelsin veya o olay olsun o zaman bakılır der.

boş inatlaşma olmamalı.
    herkes ne alip sattigini bilmeli.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    boş inatlaşma olmamalı.
    herkes ne alip sattigini bilmeli.
    İşte her türlü olasılığı düşündüm şirketin batma olasılığı yok hatta faaliyeti de sonradan kalmadı sadece arsası vardı. İçini boşalttılar.

EGYO'da aynı, halka arzdan önce ana bankasına kefil olmuş. halka arza izin vermişler. Ben de risksiz diye almıştım.

Ben onlarca borsadan veya hayattan örnek verebilirim. Öyle bir akıllı adam gelsin sistemin açıklarından yararlansın diye bir şey yok, inadına üzerine gelir kader.

Hareketli bir şarkı
    https://www.youtube.com/watch?v=72v3kr28_mA
    Elhamdülillah - Orhan Gencebay– Lyric Video - HD

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

AKAL güncelde AKİŞ GYO oldu.
    Aksa akrilikin %8 ine Akal ortak idi,Akenerji ve diğer Aksu ile de ortaklıkları vardı,Romanya vs...
    AKAL ın %1 ini toplamıştım.(Dinçkökler le uzun hikaye yaşamıştım.)

YTD
    Son düzenleme : nohut; 03-08-2023 saat: 20:16.

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    AKAL güncelde AKİŞ GYO oldu.
    Aksa akrilikin %8 ine Akal ortak idi,Akenerji ve diğer Aksu ile de ortaklıkları vardı,Romanya vs...
    AKAL ın %1 ini toplamıştım.(Dinçkökler le uzun hikaye yaşamıştım.)

YTD
    Gidip de tanımadığın birisine ortak olmak gibi salakça bir şey yok. Önce ortağın kim olduğuna sonra ne konuda ortak olacağına bakmak lazım.

Dünyada sizinle nasıl alay ettiler ise biz de onlar ile o şekilde alay edeceğiz deniyor.

Ben şirkat açsam bizim firma riskli firma, fakir fukara gidin başkasına ortak olun derim.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gidip de tanımadığın birisine ortak olmak gibi salakça bir şey yok. Önce ortağın kim olduğuna sonra ne konuda ortak olacağına bakmak lazım.

Dünyada sizinle nasıl alay ettiler ise biz de onlar ile o şekilde alay edeceğiz deniyor.

Ben şirkat açsam bizim firma riskli firma, fakir fukara gidin başkasına ortak olun derim.

Ederini biliyorsam benim salaklığım değil,onların salaklığı idi,ben aldıkça onlar bastılar idi.

YTD
    Son düzenleme : nohut; 03-08-2023 saat: 20:29.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Ederini biliyorsam benim salaklığım değil,onların salaklığı idi,ben aldıkça onlar bastılar idi.

YTD
    İtibarlı patronlar asla ufak hesaplar içine girmiyorlar.

İçini boşaltınca oradan çıkmıştım.

Aile içinde belki problem çıktı birbirlerini yediler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •