Hem nasıl......
:kahkah:
Printable View
Hah kek ise ciddiye alma arkadaşım geçim kaynağı yapmış notebook da almış hah hah eskiden hastane bilgisayarından yazardı...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sagda solda Odatv nin iddiasi farklı sitelerde kaynak gösterilerek yazilmaya baslanmis ancak hissede fiyata yansimadigi surece benim icin bir önem ifade etmiyor. Yatirim tavsiyesi değildir. Sahsi görüşüm
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
dingil kardeş galiba senin benim geçmişteki yorumlarımı hiç okumadın veya okuduysan da yanlış hatırlıyorsun...ben geçmişte bu hisseye yorum yaptığımda fiyat 1,14 civarları idi...o vakit teknik olarak hissenin çıkış yapmak istediğini söylemiştim...yorumumdan sonra 1,35 leri gördüğünü hatırlıyorum...gerekirse tekrardan o yorumlarımı gösteririm....hisse zirvelerinde iken pazarlanır...bu hisse şu anda 1,00 dadır...sence pazarlama buradan mı olur ??
karar elbette her zaman sizdedir...isteyen alır isteyen de satar...ama benim hisseye yorum yapmam düşüşlerin habercisi ise bence hiç beklemeden sat...
her hissenin topiğine girmem ne yazık ki cüneyt arkın gibi oluyor....:kahkah: biraz kırdılı döküntülü oluyor...ama yapacak bir şey yok..canı sıkılan bize sataşıyor...:kahkah:
geçmişte açıkça senden kıllanıyoruz diyenler oluyordu...... tabi onların ağda sorununu hep çözmüşümdür...bu borsada da topiklerinde de çok tecrübe kazandık...her türlü ağdayı yapabilir olduk...:kahkah:
15,12,2017 tarihinde ilk şu yorumları yapmışız...http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=173&page=166
o vakitler fiyat da 1,17 imiş....hisse aradan bir kaç hafta geçmeden 1,35 i görmüştür...yani %18 lik primi görmüştür....hafıza sorunu olanların iyi bakmasını rica ediyorum...benim de hafızam çok çok güçlü değildir çünkü ben o sırada fiyatın 1,14 olduğunu hatırlıyordum...meğer 1,17 imiş...ama her halükarda bu arkadaşlar gibi çok kötü bir hafızamın olmadığı ortaya çıkıyor...bu adamların bilinç altı ve önyargıları çok dolu...önlerini görebilmeleri için biraz resetlenmelerinde fayda var...
teknik göstergelerin neredeyse tümü dip yapmış ve yavaş yavaş dönüş işaretleri oluşuyor..bu gün endeksin %1,5 düştüğü bir günde günü %1 prim ile kapatmış olması da çok güzel...en azından göze hoş gelen ve belki de dipten dönüş için güzel bir işaret olması güzeldi...umulur ki bunun devamı gelsin...
geçen günlerde adanac de çok yükseklere çıktıktan sonra 1,00 lara inmişti...bir kaç kere alış isteği olduysa da vazgeçmiştim..oda tıpkı hürriyet gibi 0,80 lerden agresif çıkmış idi...herkeste bir korku vardı...şimdi 1,00 civarlarında hürriyette benzer bir durum var...
adanac bu gün 1,24 lere kadar çıktı...darısı hürriyetin başına diyelim....:kahkah:
dirençler 1,02 ve 1,04 tür...geçilirse alacağı ivme ile hedefin 1,12 olmasını bekliyorum..:kahkah:
topikte kimsecikler olmayınca kendi kendimize konuşur olduk...:kahkah: artık şu hafıza sorunu olanları özledim yahu....hiç olmazsa burada ne güzel karşılıklı atışıyorduk...:kahkah:
topiklere cüneyt arkın gibi dalıyoruz ama pek de iyi yapmıyoruz çünkü artık ortada figüran bırakmadık...:kahkah: yakında film çeviremeyeceğiz görünüyor....şu figüranlar kahvehanesine gidip yeni figüranlar getirtelim...:) yoksa şu topikte sıkıntıdan zaman geçmiyor...
gerçi fiyat biraz çıkış yapsa para ödemeden figüranlar kendiliğinden gelecek ama hissede azar azar hareket edince hiç bir figüran ödediğimiz ücreti beğenip de gelmiyor...
ücreti az bulan arkadaşlar söz hürriyet çıksın size borcumu lot olarak verecem...istiyorsanız da bitcoin ile ödeme yaparım...
- Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık.
EZİK de eksik olan akıl değildir.
Eksik olan ahlaktır...
Kapanış sow yaptı resmen
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:bravo::bravo::bravo:
insanları ön yargıları ile değerlendirenler, söylemediği ile yargılayanlar tabi bunları yaparken de vicdanlarına hiç danışmayanlar...bence bunları iyi okuyun...hem ahlakınızı hem de cesaretinizin nedenini bir sorgulayın...
teşekürler emilgudea...eline sağlık....:)
hürriyet sonunda son bir kaç gündür ürettiği olumlu işaretleri bu gün %2 çıkarak ve fiyatını 1,03-04 e çıkararak teyit etmiş oldu...1,04 ün aşılması hissede ivme yaratacaktır...bu ivme ile 1,12 lere doğru bir çıkışın olma ihtimali yüksektir...
arkadaşlar son bir kaç gündür çok yazıyorum...biraz dinlenmek istiyorum...zaten bundan sonra bir çok arkadaş buraya gelecektir...figüranı da jönleri de....düşene kimse bakmaz iken ve son üç gündür topiği ben vede gariban biri takip ederken ,çıkış sürecinde bu sayının çok çok artmasını bekliyorum...zaten bundan sonrası burayı bana dar etmek için bir çok kişi kavgaya gelecektir...en iyisi ben kavga etmeden yavaş yavaş burayı asıl sahiplerine devir etmek istiyorum...
ben hepimize başarılar diliyorum...
doğrudur dostum ben de normalde bu dili kullanmam...beni tanıyanlar zaten çok iyi tanıyor...kimse bana sataşmadığı sürece ben etliye sütlüye karışmam...ne tür paylaşım olursa olsun değer veririm..insanları küçümsemek gibi bir huyum olmaz...bana göre burada duygularını paylaşmaları bile bize hisse hakkında önemli bilgileri verir..
ama ne yazık ki fırsatı görüp insanlara hakaret edenler var...insanı zan altında bırakmak isteyenler var...işte onlar bazen saldırı hakkını kullanıp vede başarısız olup ortalıktan kayıp olunca bana da missilleme hakkı doğuyor...karşılık vermezsem başıma çıkacaklarını çok iyi biliyorum...bunu topiklerde çok yaşadım...sertlikten anlayana sertlikle konuşuyorum...ama iyilikten de anlayana iyilikle cevap veriyorum...
sizin yazdıklarınızın bana yönelik olduğunu çok iyi biliyordum ama size karşı herhangi bir kötü uslup kullanmadım...biraz da işi şakaya vurdum...beni tanıdığınızda aslında benim tarzımın bu olmadığını çok iyi görürsünüz...zaten bu saatten sonra bu tür yorumlar yapmayacağım...benimkisi sadece bir seferlik missilleme idi...
emilguta dostum fotoğraftaki siz misiniz yoksa başkası mıdır...?? çok özel bir soru sordum kusura bakma...
Siz bu keko nun ne kdr değerli ne kdr güzel bi insan oldugunu bilseniz konuşurken 2 kere düşünürdünüz , BİR DOST 👍
her topikte olduğu gibi burada da iyi polisi kötü polisi oynayan insanlar var...birileri çıkıp hisse ile ilgili temel ve teknik analiz yaptığında o kişi için iyi veya kötü ithamda bulunmak yerine o kişinin tezine karşılık insanlar neden kendi tezini paylaşıp yanlış ise şu şu sebepten yanlışsın (ya da speğin adamısın insanları yanlış yönlendiriyosun) demez de sadece tek bir cümle ile yargılar ?
Sn keko banvit ortalamam 21 siz Banvit satınızmı ii çlşmlr
dostum girdiğim hisseleri de sattığım hisseleri de söylüyorum...hem de kaçtan alıp kaçtan sattığımı da söylüyorum...en son bilançodan sonraki gün 19,00 maliyetli banvitleri 19,84 ten satmıştım...banvitin son gelen bilançosu bu gün için iyiydi ama gelecek için soru işareti oluşturduğu için piyasa beğenmeyip satış yaptı...banvit de marketteki tavuk fiyatlarını vede iş yatırımın satışlarının bitip bitmediği takip edilmelidir...banvitte en önemli ve belirleyici olan çeyrek satışların en çok olduğu ikinci ve üçüncü çeyrekler olacaktır.
hürriyet şu anda elimde yok...teknik gözle bakıp bir yorum yaptım şu anda o yorumumu takip ediyorum...
Dirençleri söyleyebilecek var mı...
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
1.12 denmişti sanırım
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
Ben bir acemi olarak bakınca sırada 1.19 görüyorum..
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
Âmin de önce zararı çıkarsaydık:))
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
Maliyet 1.41
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
evet beyler ben artık sahneyi terk ediyorum...elimde hisse yoktu ben teknik bazda vede tecrübelerimi sınamak adına yazıyordum..artık sahneye jönleri ve figüranları alabiliriz...hisse hareketlendi birazdan tiyatro başlayacak....ben artık izleyecilerin arasına katılmak istiyorum...
tekrardan hepimize başarılar diliyorum....kendi topiğim olan blcyt a geçmek istiyorum...:)
Biz keko ya laf söylerken 2 kere düşünün derken boşuna konuşmadık , bu da eleştirenlere kapak olsun hurgaz %10 anlık kar marjı 🤫
Oda tv nin haberiyle alakali bir gelisme mi var ? Bilen var mi
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
Harikasın keko abim hurgaz dewre kesti bana o kdr dedin al şu hurgazı 1.01 üstü şahane olur diye toparlayamadık hesabı kitabı olanlara hayırlı olsun harika bi adamsın