Sayfa 197/985 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. teknik göstergelerin neredeyse tümü dip yapmış ve yavaş yavaş dönüş işaretleri oluşuyor..bu gün endeksin %1,5 düştüğü bir günde günü %1 prim ile kapatmış olması da çok güzel...en azından göze hoş gelen ve belki de dipten dönüş için güzel bir işaret olması güzeldi...umulur ki bunun devamı gelsin...

geçen günlerde adanac de çok yükseklere çıktıktan sonra 1,00 lara inmişti...bir kaç kere alış isteği olduysa da vazgeçmiştim..oda tıpkı hürriyet gibi 0,80 lerden agresif çıkmış idi...herkeste bir korku vardı...şimdi 1,00 civarlarında hürriyette benzer bir durum var...

adanac bu gün 1,24 lere kadar çıktı...darısı hürriyetin başına diyelim....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. dirençler 1,02 ve 1,04 tür...geçilirse alacağı ivme ile hedefin 1,12 olmasını bekliyorum..

topikte kimsecikler olmayınca kendi kendimize konuşur olduk... artık şu hafıza sorunu olanları özledim yahu....hiç olmazsa burada ne güzel karşılıklı atışıyorduk...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. topiklere cüneyt arkın gibi dalıyoruz ama pek de iyi yapmıyoruz çünkü artık ortada figüran bırakmadık... yakında film çeviremeyeceğiz görünüyor....şu figüranlar kahvehanesine gidip yeni figüranlar getirtelim... yoksa şu topikte sıkıntıdan zaman geçmiyor...

gerçi fiyat biraz çıkış yapsa para ödemeden figüranlar kendiliğinden gelecek ama hissede azar azar hareket edince hiç bir figüran ödediğimiz ücreti beğenip de gelmiyor...

ücreti az bulan arkadaşlar söz hürriyet çıksın size borcumu lot olarak verecem...istiyorsanız da bitcoin ile ödeme yaparım...

• Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık.

4.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku
    • Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık.

5. EZİK de eksik olan akıl değildir.
    Eksik olan ahlaktır...

6. Kapanış sow yaptı resmen

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku
    EZİK de eksik olan akıl değildir.
    Eksik olan ahlaktır...

insanları ön yargıları ile değerlendirenler, söylemediği ile yargılayanlar tabi bunları yaparken de vicdanlarına hiç danışmayanlar...bence bunları iyi okuyun...hem ahlakınızı hem de cesaretinizin nedenini bir sorgulayın...

teşekürler emilgudea...eline sağlık....

Sayfa 197/985 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •