Sayfa 199/985 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Sn keko banvit ortalamam 21 siz Banvit satınızmı ii çlşmlr

2.  Alıntı Originally Posted by yigitdag Yazıyı Oku
    Sn keko banvit ortalamam 21 siz Banvit satınızmı ii çlşmlr
    dostum girdiğim hisseleri de sattığım hisseleri de söylüyorum...hem de kaçtan alıp kaçtan sattığımı da söylüyorum...en son bilançodan sonraki gün 19,00 maliyetli banvitleri 19,84 ten satmıştım...banvitin son gelen bilançosu bu gün için iyiydi ama gelecek için soru işareti oluşturduğu için piyasa beğenmeyip satış yaptı...banvit de marketteki tavuk fiyatlarını vede iş yatırımın satışlarının bitip bitmediği takip edilmelidir...banvitte en önemli ve belirleyici olan çeyrek satışların en çok olduğu ikinci ve üçüncü çeyrekler olacaktır.

hürriyet şu anda elimde yok...teknik gözle bakıp bir yorum yaptım şu anda o yorumumu takip ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Dirençleri söyleyebilecek var mı...

sabır, sabır, sabır...
    tek tavsiyem budur...

4. 1.12 denmişti sanırım

sabır, sabır, sabır...
    tek tavsiyem budur...

5. Ben bir acemi olarak bakınca sırada 1.19 görüyorum..

sabır, sabır, sabır...
    tek tavsiyem budur...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hürriyet sonunda son bir kaç gündür ürettiği olumlu işaretleri bu gün %2 çıkarak ve fiyatını 1,03-04 e çıkararak teyit etmiş oldu...1,04 ün aşılması hissede ivme yaratacaktır...bu ivme ile 1,12 lere doğru bir çıkışın olma ihtimali yüksektir...

arkadaşlar son bir kaç gündür çok yazıyorum...biraz dinlenmek istiyorum...zaten bundan sonra bir çok arkadaş buraya gelecektir...figüranı da jönleri de....düşene kimse bakmaz iken ve son üç gündür topiği ben vede gariban biri takip ederken ,çıkış sürecinde bu sayının çok çok artmasını bekliyorum...zaten bundan sonrası burayı bana dar etmek için bir çok kişi kavgaya gelecektir...en iyisi ben kavga etmeden yavaş yavaş burayı asıl sahiplerine devir etmek istiyorum...

ben hepimize başarılar diliyorum...
    dün saat 17:40 da böyle bir yorumda bulunmuş idik...bu gün 1,04 ün geçilmesi ile hakketen de 1,12 şu dakikada görülmüştür...elinde bulunduranlar hayrını görsün...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Âmin de önce zararı çıkarsaydık)

sabır, sabır, sabır...
    tek tavsiyem budur...

8. Maliyet 1.41

sabır, sabır, sabır...
    tek tavsiyem budur...

Sayfa 199/985 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız