Sayfa 198/985 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. hürriyet sonunda son bir kaç gündür ürettiği olumlu işaretleri bu gün %2 çıkarak ve fiyatını 1,03-04 e çıkararak teyit etmiş oldu...1,04 ün aşılması hissede ivme yaratacaktır...bu ivme ile 1,12 lere doğru bir çıkışın olma ihtimali yüksektir...

arkadaşlar son bir kaç gündür çok yazıyorum...biraz dinlenmek istiyorum...zaten bundan sonra bir çok arkadaş buraya gelecektir...figüranı da jönleri de....düşene kimse bakmaz iken ve son üç gündür topiği ben vede gariban biri takip ederken ,çıkış sürecinde bu sayının çok çok artmasını bekliyorum...zaten bundan sonrası burayı bana dar etmek için bir çok kişi kavgaya gelecektir...en iyisi ben kavga etmeden yavaş yavaş burayı asıl sahiplerine devir etmek istiyorum...

ben hepimize başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    topiklere cüneyt arkın gibi dalıyoruz ama pek de iyi yapmıyoruz çünkü artık ortada figüran bırakmadık... yakında film çeviremeyeceğiz görünüyor....şu figüranlar kahvehanesine gidip yeni figüranlar getirtelim... yoksa şu topikte sıkıntıdan zaman geçmiyor...

gerçi fiyat biraz çıkış yapsa para ödemeden figüranlar kendiliğinden gelecek ama hissede azar azar hareket edince hiç bir figüran ödediğimiz ücreti beğenip de gelmiyor...

ücreti az bulan arkadaşlar söz hürriyet çıksın size borcumu lot olarak verecem...istiyorsanız da bitcoin ile ödeme yaparım...
    Yazdıklarım kesinlikle belirli bir kişiye ya da gruba karşı söylenmiş sözler değildir. Bi taraf olmak hiç değildir.

Kaldı ki; sizin burada kullanmış olduğunuz dil (ne kadar haklı olursanız olun) benim tasvip ettiğim dil, hiç değildir.

SAYGILARIMLA

3.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku
    Yazdıklarım kesinlikle belirli bir kişiye ya da gruba karşı söylenmiş sözler değildir. Bi taraf olmak hiç değildir.

Kaldı ki; sizin burada kullanmış olduğunuz dil (ne kadar haklı olursanız olun) benim tasvip ettiğim dil, hiç değildir.

SAYGILARIMLA
    doğrudur dostum ben de normalde bu dili kullanmam...beni tanıyanlar zaten çok iyi tanıyor...kimse bana sataşmadığı sürece ben etliye sütlüye karışmam...ne tür paylaşım olursa olsun değer veririm..insanları küçümsemek gibi bir huyum olmaz...bana göre burada duygularını paylaşmaları bile bize hisse hakkında önemli bilgileri verir..

ama ne yazık ki fırsatı görüp insanlara hakaret edenler var...insanı zan altında bırakmak isteyenler var...işte onlar bazen saldırı hakkını kullanıp vede başarısız olup ortalıktan kayıp olunca bana da missilleme hakkı doğuyor...karşılık vermezsem başıma çıkacaklarını çok iyi biliyorum...bunu topiklerde çok yaşadım...sertlikten anlayana sertlikle konuşuyorum...ama iyilikten de anlayana iyilikle cevap veriyorum...

sizin yazdıklarınızın bana yönelik olduğunu çok iyi biliyordum ama size karşı herhangi bir kötü uslup kullanmadım...biraz da işi şakaya vurdum...beni tanıdığınızda aslında benim tarzımın bu olmadığını çok iyi görürsünüz...zaten bu saatten sonra bu tür yorumlar yapmayacağım...benimkisi sadece bir seferlik missilleme idi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. emilguta dostum fotoğraftaki siz misiniz yoksa başkası mıdır...?? çok özel bir soru sordum kusura bakma...

5. Siz bu keko nun ne kdr değerli ne kdr güzel bi insan oldugunu bilseniz konuşurken 2 kere düşünürdünüz , BİR DOST 👍

6. her topikte olduğu gibi burada da iyi polisi kötü polisi oynayan insanlar var...birileri çıkıp hisse ile ilgili temel ve teknik analiz yaptığında o kişi için iyi veya kötü ithamda bulunmak yerine o kişinin tezine karşılık insanlar neden kendi tezini paylaşıp yanlış ise şu şu sebepten yanlışsın (ya da speğin adamısın insanları yanlış yönlendiriyosun) demez de sadece tek bir cümle ile yargılar ?
    Asla Yatırım Tavsiyesi olarak alınmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Siz bu keko nun ne kdr değerli ne kdr güzel bi insan oldugunu bilseniz konuşurken 2 kere düşünürdünüz , BİR DOST ��
    He yaa cok hayır sever bir insan. Insanlarin para kazanması icin adeta yırtınıyor. Anlayana

8.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    He yaa cok hayır sever bir insan. Insanlarin para kazanması icin adeta yırtınıyor. Anlayana
    hürriyet üç gündür çıkarken ortalıkta yoktun ama bu gün biraz gevşedi sen de hemencicik ortaya çıkıverdin... seninle işimiz çok...sen buralardan ayrılma dostum...inan sensiz topik geçmiyor..

Sayfa 198/985 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •