Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
ben de yazdým destek olayým uzuncu deðilim ama þikayet þikayettir ytd
Sabýr taþý oldum,dondum.Giderse ,bený uyandýrýn.Gideyim ,gezeyim ,tozayým biraz.
Akýl,adama sermayedir.
Hangi akla hizmet dohol un hareketine katýlýyor anlamak mümkün deðil. Milyon lotlarla iþlem sapan g...zekali spekleri biri uyarsýn yoksa vakif böyle kafalarýna vurur vurur gonderir.
Þuan da tahtaya yon veren vakýf gibi duruyor. O ne isterse oluyor. Birilerinin adami olduðundan þüphelenmeye baþladým.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugun veya yarin kesin bülten çýkar diyorum. Çunkü bu hafta çikmazsa 15 gun sonraya atacak. Sonuçta spk dan onay bekleyen tek bizim þirketler degil bir sürü baþka sirket var.
Tabii bu çýkacak bultende bizim sirketlerin haberi olur mu olmaz mý orasýný bilemiyorum.
Ben de baþtan beri yaziyorum ilgili yerlere ama anlaþýlan bizi týnlayan yok. Ama yok diye yazmaktan vaz mý geçeceðiz. Tabi ki hayýr sonuçta kaybedecek bir þeyimiz yok.
Þimdi tekrar yolluyorum.
dün yarýsýný sallamýþ baþka banka hissesi almýþtým oda bugün tavan yaptý kararsýz kaldým onlarý tavandan verim tekrar burayamý alsam fikriniz nedir arkadaþlar ytd...
Takastaki son durumu paylaþan biri olsa da aracý kurumlardaki daðýlýmý bir görsek . Malýn ne kadarý toplu , ne kadarý daðýnýk ?
Yer Ýmleri