haha mükemmel gidiyor....
Printable View
[QUOTE=HAKEM;2572057]acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam
Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?
Internette aradim bulamadim
Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..:oleyo:Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..:vk:
Venezüelada olup bitenlere ah vah diyen dışında yardım etmeye çalışan Madura kıçını dahada güçlendirsin diye ekonomik yardımda bulunan var mı acaba ! Her halk layık olduğu yaşamı sürer, bu ülkeler ABD ile aynı zamanlarda dünyada boy göstermeye başladı Abd de HUKUK suçlu bulursa BAŞKANI bile görevden alma gücüne sahip ama Venezüela gibi Güney Amerika ülkelerinde ülkeyi perişan eden başkanlar viva Venezüela diye iş başında milletinin amk hayatlarını sürdürüyorlar. Eee! durum bu oluncada ABD de insanlar obezlikten geberirken Venezüela da da açlıktan...
:shh::shh::shh:aman sus misafir gelir,şaka bir yana değil ama yakınlarda bir yer,Sultaniçe yi barakalar zamanından beri bilirim,kıyı kanunu sadece o zavallı baraka sahiplerine uygulandı,denize sıfır hiçbir betonerme bina yıkılmadı,şu andada içlerini yeniliyorlar...
ilginç alıntı yapılan mesajlar birbirine karışıyor..
Hayal görmeyin goygoya gelmeyin, 70 Cent`e muhtaç bırakıldığımız yıllarda Almanya mı bize para verdi ? Geçmişi bilmeyen helede 16 yıllık HOYRAT beton ekonomisinin çocukları eğer akıllı davranıp tedbirinizi almadıysanız kusura bakmayın ama BETERİ yaşayacaksınız bunu geçmiş tecrübesi olan ve yıllarca bu forumda sizleri uyaran umutabi`niz söylüyor.
[QUOTE=watcher46;2572535]ozur dilerim yanlislikla seninkine cevap yazmisim nasil oldu anlamadim ama yok benim sorumun super emeklilik ile alakasi yok
tekrar sorayim
son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?
Internette aradim bulamadim
Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
Daha çoook KATARDAN para geliyor ALAMANLAR ! Türkiye yi kurtaracak şeklinde goygoy haber duyacaksınız, her şey sizin elinizdeki DOLARLARI hüüüp etmek için. Doların 5 e düşeceğini söyleseler umutabi den beton beyinlere tek Cent işlemez.
bide böyle bir durum vr dikili ayvalık edremit erdek güre akçay bozcaada avşa adası altınoluk genelde maddi duruma daha düşük turistlerin tercih ettikleri yerler ve bu kişiler doğaya karşı çevreye karşı inanılmaz derecede saygısız çadırlarla geleninden tut otellerde evlerde kalanlar dahil karavancılar dahil tüm pisliklerini doğaya çevreye bırakıyorlar. gittiklerinde arkalarında tam bir doğatalanı ve pislik kalıyor
https://i.resimyukle.xyz/SHzy8H.jpg
Ahh ulan bir swap işini yine serbest bıraksalar ne güzel Tl shortlayıp 6.20 lerden Dolar alırım behhhh.. Fiziki tek Cent benden işlemez ama oyuna varım, yeterki oyunun kurallarını kıçları sıkıştıkça zırt pırt değiştirmesinler.
Pivot üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok :)
https://i.resimyukle.xyz/RaJ225.png
Didim ve Urla icin konusuyorum
Sahilde denize girdikten sonra canim sikildi yandaki koylari merak ettim sonra arkada tepe vardi cikayim hem yurumus olurum hem oradan manzara seyrederim falan dedim
Urla da Deniz yildizi beach club var gitmek 1 saat ve ipe sapa gelmez bir yerde yani orada olsen kimsenin haberi olmaz oyle sapa bir yer ama uctaki koya beach club yapmislar bende o koyun etrafini gezeyim dedim
Kiyidan yarim km yurudum tepelere ciktim baya yurudum heryer cocuk bezi selpak bira sisesi sigara izmariti ve cop poseti doluydu. Yani dagin basina birileri sanirim cadir kurmus cunku oraya baskasi gitmez sonra da pisligini birakip gitmis sonra baskalarida baskalarida derken simdi hafif ruzgar ciktimi tepelerde selpak lar ucusuyordu
Didimdeki bazi ufak koylarda kumsal oyle kirlenmiski boyle sigara izmaritleri ile cekirdek kabuklari kumla cakilla baya karismis. Yani temizlemek imkansiz hale gelmis e dogaya biraksan eritemez onu.
Mordogan da manal koyunda onlarca cadir kurmuslar biz orada denize girerken adamlar gayet sakin butun pisliklerini ortaliga atiyorlardi. Sahildeki cakillar artik pet sise ve kapaklariyla izmaritlerle kardes olmuslar icice gecmisler. 400 metre otede balik ciftligi konusuna hic deginmiyorum onun dibini cevresini gorenler cok kotu diyorlar. Neyse memleket bitmis arkadas