Sayfa 402/1024 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..
    sultanicedensin o zaman

2. [QUOTE=Ahmetg;2572507]
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku

acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam

Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?

Internette aradim bulamadim

Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
    Ahmetg,sanırım benim mesajıma cevap verilmiş,ama kimin yazdığını almamışsın,o konuda bilgim yok,sanırım süper emeklilikten bahsediyorsun,Özal dönemiydi galiba...

3.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    sultanicedensin o zaman
    aman sus misafir gelir,şaka bir yana değil ama yakınlarda bir yer,Sultaniçe yi barakalar zamanından beri bilirim,kıyı kanunu sadece o zavallı baraka sahiplerine uygulandı,denize sıfır hiçbir betonerme bina yıkılmadı,şu andada içlerini yeniliyorlar...

4. ilginç alıntı yapılan mesajlar birbirine karışıyor..

5.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Isbankasi dolar alım satın makası 8.5 kuruş.... sabahtan beri takip ediyorum aynı...normalde 1-1.5 kuruş olurdu....
    1-1,5 kuruş mu.. emin misiniz. bayağı azmış yahu

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..
    dikili ayvalık akçay edremit hiç farkı yoktu angaraya gelince güncellenmiş fiyatlar bile neredeyse uygun geldi bana
    sahilde sağlam düdüklüyorlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    1-1,5 kuruş mu.. emin misiniz. bayağı azmış yahu
    önceden tüm bankalarda öyleydi 2 kuruşu geçmezdi bi ara 100 kuruşa kadar .ıktı şimdi 8-12 kuruş oynuyor akşam 18 den sonra 40-50 kuruşa çıkartıyorlar makası
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bu habere çok heyecanlananlar olur eminim

onlar için sömürü pazarı olduğumuz için, bu pazar bitmesin diye belki,
    Ama o kadar kolay para vereceklerine inanmıyorum ben,
    suriyelilere 35 mlyar usd harcadığımıza inanmadığım gibi..

Adamlar bu suriyeli mülteciler için söz vermelerine rağmen 3 mlyr euro'yu bile tam verdiler mi emin değilim !!?? ( bu arada haksız değiller, para nereye harcanıyor göster diyor).
    haberi geldi bile
    almanya direk mali yardımı düşünmüyor, farklı seçenekler olabilirmiş

Sayfa 402/1024 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •