Sayfa 401/1024 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bol bol ''güncellenen'' fiyatlar...

BİM markette fiyat ayarlaması yapan arkadaş: "dün gece yaklaşık 350 ürünün fiyatı değişti, ortalama ek fiyat artışı (diğer adı ile zam) %25-30".

Enflasyon rakamlarını bekliyor halk.

https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...43080353320960
    haha mükemmel gidiyor....

Ahmetg Guest
    [QUOTE=HAKEM;2572057]
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

Bence de ortalama emekli maaşı 1000 ila 2000 lira arası bir rakam zaten.Benim devlet memurluğum da vardı,sonra özelde çalıştım son 3.5 yıl özelde çalıştığımdan işçi emeklisi oldum.Hepsi toplandı ,emekli maaşı hesaplanırken 2008 öncesi sonrası farklı hesaplar yapıldı ,maaş son zamla bahse konu rakama yakın.Benim bildiğim emekli aylıkları her geçen yıl azalacak,zaten 65 den önce emeklilik yok, ben 50 yaşında emekli olabildim.Prim günü dolduğu halde 3 yıl bekledim emekli olabilmek için.Giderek emeklilik de zorlaşacak zaten.Ben yeni çalışma hayatına başlıyan gençlere cidden çok üzülüyorum,çok vahşi bir düzende yaşayacaklar maalesef.
    acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam

Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?

Internette aradim bulamadim

Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Geç onu geç o amerikanın iddiası
    Madem öyle altını yukseltip doları dusursun gorelim yada ikisini beraberde roketletebilir(di) o durumda
    Emin olun o dediklerinizi istedikleri an yapacak güçleri ve imkanları vardır bu adamların.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Benim şöyle bir düşüncem var hocam fiziki olarak rus Çin altın sahibi ama amerika değil yada iddia ettiği ölçekte değil....
    Amerikanın belki de elli yıldır tam denetim yaptırmaması 8 bin ton fiziki altın konusunda çok kuşku yarattı.
    Fiziki altının çoğu kiralanmış kasadan çıkmış olabilir. Asya'ya çok altın gitti, bir kısmı buradan karşılanmış da olabilir.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bugün bir akrabam ile konuştuk, rahat olun 3. havalimanından gelecek gelirle herşey düzelecekmiş. Bir şey diyemedim. Ekonomi bilgi seviyesi bu seviyede maalesef.

2013 yılında 436USD olan asgari ücret
    An itibari ile 256USD'ye düşmüş durumda.

İnsanlar henüz idrak edemediler, idrak 130USD seviyelerinde başlar, 80USD de gerçekleri anlarlar.

Bu arada "herif" borsada alıma geçti, an itibari ile 125 milyonTL lik hisse satın aldı. Bugünkü yükselişin sebebini arayanlara.
    çaresiz durumdalar,herif adı altında borsadan alım yapıyorlar. bu para devletin parası değilse bende bir şey bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    son güncellemeyi bildiriyorum yaklaşık 2 ay önce sokaktaki yavru kedilere kilosunu 10 tl ye aldığım mamanın güncellendikten sonraki fiyatı 15 tl olmuş
    Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Amerikanın belki de elli yıldır tam denetim yaptırmaması 8 bin ton fiziki altın konusunda çok kuşku yarattı.
    Fiziki altının çoğu kiralanmış kasadan çıkmış olabilir. Asya'ya çok altın gitti, bir kısmı buradan karşılanmış da olabilir.
    Tabi el altından yollamis olabilirler yoksa Uzakdoğu da Cer çöp satıp böyle bi zenginliğe ulaşaman

Venezüelada olup bitenlere ah vah diyen dışında yardım etmeye çalışan Madura kıçını dahada güçlendirsin diye ekonomik yardımda bulunan var mı acaba ! Her halk layık olduğu yaşamı sürer, bu ülkeler ABD ile aynı zamanlarda dünyada boy göstermeye başladı Abd de HUKUK suçlu bulursa BAŞKANI bile görevden alma gücüne sahip ama Venezüela gibi Güney Amerika ülkelerinde ülkeyi perişan eden başkanlar viva Venezüela diye iş başında milletinin amk hayatlarını sürdürüyorlar. Eee! durum bu oluncada ABD de insanlar obezlikten geberirken Venezüela da da açlıktan...

Sayfa 401/1024 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •