[QUOTE=HAKEM;2572057]acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam
Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?
Internette aradim bulamadim
Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
Baþganým Saroz da yazlýktayým ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluþumlarla 10-20 yýl arasýnda ev sahibi olan dar gelirli insanlarý ,Bodrum-Çeþme türü yerlere giden zenginlerle karýþtýrýyorlar fiyatlar Keþan a göre en az %25 fazla..Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajýda özelleþtirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..
![]()
Venezüelada olup bitenlere ah vah diyen dýþýnda yardým etmeye çalýþan Madura kýçýný dahada güçlendirsin diye ekonomik yardýmda bulunan var mý acaba ! Her halk layýk olduðu yaþamý sürer, bu ülkeler ABD ile ayný zamanlarda dünyada boy göstermeye baþladý Abd de HUKUK suçlu bulursa BAÞKANI bile görevden alma gücüne sahip ama Venezüela gibi Güney Amerika ülkelerinde ülkeyi periþan eden baþkanlar viva Venezüela diye iþ baþýnda milletinin amk hayatlarýný sürdürüyorlar. Eee! durum bu oluncada ABD de insanlar obezlikten geberirken Venezüela da da açlýktan...
Yer Ýmleri