-

Originally Posted by
watcher46
Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..

Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..

sultanicedensin o zaman
-
[QUOTE=Ahmetg;2572507]

Originally Posted by
HAKEM
acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam
Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?
Internette aradim bulamadim
Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
Ahmetg,sanırım benim mesajıma cevap verilmiş,ama kimin yazdığını almamışsın,o konuda bilgim yok,sanırım süper emeklilikten bahsediyorsun,Özal dönemiydi galiba...
-
-
ilginç alıntı yapılan mesajlar birbirine karışıyor..
-

Originally Posted by
WYATT EARP
Isbankasi dolar alım satın makası 8.5 kuruş.... sabahtan beri takip ediyorum aynı...normalde 1-1.5 kuruş olurdu....
1-1,5 kuruş mu.. emin misiniz. bayağı azmış yahu
-

Originally Posted by
watcher46
Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..

Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..

dikili ayvalık akçay edremit hiç farkı yoktu angaraya gelince güncellenmiş fiyatlar bile neredeyse uygun geldi bana
sahilde sağlam düdüklüyorlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
shorts
1-1,5 kuruş mu.. emin misiniz. bayağı azmış yahu
önceden tüm bankalarda öyleydi 2 kuruşu geçmezdi bi ara 100 kuruşa kadar .ıktı şimdi 8-12 kuruş oynuyor akşam 18 den sonra 40-50 kuruşa çıkartıyorlar makası
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
epikurus
Bu habere çok heyecanlananlar olur eminim
onlar için sömürü pazarı olduğumuz için, bu pazar bitmesin diye belki,
Ama o kadar kolay para vereceklerine inanmıyorum ben,
suriyelilere 35 mlyar usd harcadığımıza inanmadığım gibi..
Adamlar bu suriyeli mülteciler için söz vermelerine rağmen 3 mlyr euro'yu bile tam verdiler mi emin değilim !!?? ( bu arada haksız değiller, para nereye harcanıyor göster diyor).
haberi geldi bile
almanya direk mali yardımı düşünmüyor, farklı seçenekler olabilirmiş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri