Sayfa 396/1024 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Pik Yazıyı Oku
    Daha ayşe teyzeye anlatır gibi anlatsanız
    Şekil A da görüldüğü gibi..;-)

2. Eğer çalışırsa USD de ; Haftalık bayrak formasyonu hedef 7,50 try

[IMG][/IMG]

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Blombergde çok net bir adam var fibabanka temsilcisi çok açık ve net konuşyor
    Bloomberg HT ve çoğu yalaka kanal benim sinir kat sayımı arttırıyor çoğunlukla seyretmiyorum ne diyor herif ?

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Blombergde çok net bir adam var fibabanka temsilcisi çok açık ve net konuşyor
    Ömer Gencal , 2 gün önceden 30 Ağustos u kutlayabilen düzgün adamlardan..

Ya bu kampanya işi yaş.Nedenine gelince bakan demiş ki misal paran dolarda.Dolar arttı ,sen zarar etmiyeceksin,o artış kadarını ev bedelinden düşeceğiz.Kusura bakmayın ben yazarken gülmekten bu kısmını yazmaya zorlandım.Arkadaşlar bu iş yaş hem de çok yaş sakın girmeyin.O evlere gelince bence çoğu maket ,sorsanız firma ev bitmeden tapu vermeyiz ayağına batık ve evlerin üstünde banka ipotekli bir sürü projeyi millete kitleyecekler.Bedava peynir kapanda olur sakın o peyniri yemeğe kalkmayın ))))))))

6. Kısaca..6.53-6.56 ları görüp yıkılsa..5.70-5.40 gidecek...kalkamıyor..güdükleşiyor dalgalar..Y bitti..muhtemelen wxy nin arkasına xz takacak..yani aynı geçen hafta gibi yatay sıkışık birşeyler..bakacaz..hala 6.20..silkelemiş de olabilir..bu bir savaş..galibinin dediği olacak..action son sürat devam ediyor

7.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    market alışverişi hakkında bende birşeyler diyeyim müsaadenizle,

aldığınız bazı fiyatları daha aşağı çekmeniz mümkün, carrefour, migrosun haftasonu indirimlerini ve insertleri (a101 de olur) takip etme şansınız olursa o fiyatlar bir nebze olsun inebilir(migrosun GDİ olayını bilhassa)

ama tabi bu fiyatların bazı ürünlerde neredeyse yüzde 70'in üstünde arttığı gerçeğini değiştirmiyor tabi, örneğin:

Tat salça --> 3,45-4,25 aralığından şu an 7 ila 8,40 aralığında
    Duru el sabunu --> 7,95 şu an 11,25
    tost&kaşar peyniri(700 gr) --> 18'den aşağı yok geçen yıl kampanyalı falan 11-12'ye bulunuyordu..
    Persil Çamaşır tozu --> 22 civarı bu yıl 30 üstü
    Yumurta --> 35-40 kuruş şu an minimum 55 kuruş ve daha yaz ayındayız
    Yudum sıvı yağ 5 kg --> 27-28 şu an 39-40 lira
    Benzin --> geçen yıl ağustos başı 5,20 şu an 6,90
    Süt vs... gider bu

ben bu listeyi bi güzel uzatabilirim, ama devletin kurumu(tüik) utanmadan, Allahtan korkmadan yalan söylemeye devam ediyor...

sadece elektriğe, doğalgaza bu ay herkese zamlı fatura gitti, o enflasyon yüzde 1,1 buçuk açıklansın son kalan tl'leride altına gömmeyen namerttir..
    Belki TÜİK te indirimli ürünleri takip ediyordur😁😁😁

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Beton beton girsin beton dedikçe kimse hesap kitap yapmasın o faizler %30 olursa belki Dolar 6 Tl lerde çıpalanır aşağısı zaten tüm ciğerci kedilerinin donunu satıp Dolara hucum edeceği seviye olur.
    cari açık aylık ~5 milyar dolar

Bütçe açık.!!!!
    bankaların içi boşaltılmış.!!!!
    Borç batağında Real sektör.!!!
    450 milyar dolar dışarıya borç
    4-5 aylık cari açığı finansa edecek
    Merkez Bankası rezervleri.!!
    %30-40 50 faiz falan kesmez.!!!
    Sadece pansuman etkisi yapar.!!
    6 tl yi bırak 10 tl ye bile çıpalayamazlar.!!
    Güçleri yetmez.!!
    Hukuğun guguk olduğu yere kimse yatırım yapmaz.!!
    Boşunamı yazıyoruz.!!
    Hiperpower enflasyon.!!
    Hiperpower stagflasyon.!!
    Kaos tüm HIZIYLA otobanda..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 396/1024 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •