Sayfa 453/453 İlkİlk ... 353403443451452453
Arama sonucu : 3621 madde; 3,617 - 3,621 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Alıntı Originally Posted by BULL Yazıyı Oku
    Serdar senin emeğin çok bu hissede, benim Adnan ile ilgili stratejim de içerde terbiye, ıslah edildiğine yönelikti. Ama bu stratejiyi uygulayamadım ve 2.70tl den itibaren vermeye başladım, buralara bu kadar kötü bir piyasada bu kadar hızlı gelebileceği aklımın ucundan geçmedi, halbuki 8-9tl ler eder hedefim vardı.
    Elimde kalan %5 ile filmin sonunu izliyecez.
    Filmin sonunu merak eden bekleyebilir. Bu saatten sonra yatırım yapacakları etkilememek gerekir.

2. Hisse.net grubu erken havlu atmış sanki. Hisse benim düşünceme göre hala oldukça iddalı, 2 yıl içinde iyi bilançolar gelmesi olası.

3. bu hisseler ne zaman bilançoyla hareket etmiş.. 2 ayda 5x yapmış, eskisi gibi bedava değil..
    lorasın hali ortada; cezası bitince ilk gün tavan ardından dün bugün taban.. bunu da kredi, brüt vs cezası bitince görmek gerek! Hee ağanın niyetini bilemezsin; bir 3-5x daha yaptırabilir ama düzden mi tersten mi belli olmaz
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

4. Düzgün bilanço gelirse eder. Bedelliden, esas faliyet dışı işlemlerden gelen karların firmaya etkisi geçici olur. Stoklarda maliyeti 4 milyarlık konut var, çoğu kat karşılığı olduğundan satışı tahmini 2.5 katı. Yeni kap'da adese'ye düşen 3 milyar tl gelir var. Yani hikaye iyi, tahtayı yapan için hikaye de önemli, çok geciktiler ama müzik daha devam eder bu verilerle. Genel kurula katılan 3 yabancı fon var, bunlar araştırmadan girmezler. Yatırım tavsiyesi değildir, buradan mal almam ama maliyetim çok düşük olduğundan beklemeyi tercih ederim bu veriler doğrultusunda.

5. O fonların gerçekten arge sonucu katıldıklarına tabii ki inanmam.. Ona in*****n akd de görünen her işlemin bağımsız ve müstakil olduğuna inanması gerek!
    Ne demiş atalarımız:
    Köpek mok yemekten vazgeçmez..
    Katranı kaynatsan olur mu şeker..

Yine de inşallah sen haklı çıkarsın..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Sayfa 453/453 İlkİlk ... 353403443451452453

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •