Loras holding ve adese çok büyük mal varlığına sahip patronlar hisse topluyor olabilir
%7 ile bu şirketleri yedirmezler
SPK ilerde imtiyazlı hisselere dokunabilir
Loras holding ve adese çok büyük mal varlığına sahip patronlar hisse topluyor olabilir
%7 ile bu şirketleri yedirmezler
SPK ilerde imtiyazlı hisselere dokunabilir
100 milyon $ fazla gelir elde edilecektir
Anlaşma sağlanınca detayları görürüz
Serdarkazancı, kaç sene oldu, benim gördüğüm 3-4 yıl var, çok büyük emek verdin, inşallah Allah gönlüne göre verir, bu kadar emeğin karşılığını görürsün.
Çok teşekkür ederim Serdar, bu çıkmış aklımdan; halbuki elimdeki adeseleri, 2,10-20 civarlarında birazda bu sebeple kafa kafaya holdinge çevirmiştimÇünkü birleşme sonrası Loras Gayrimenkulde, adesedeki %7 dolaylı payla beraber %40 civarında holding payı olunca oradan bir hinlik mi yapacaklar acaba diye düşünmüştüm.. Zaten ağırlığım hep holding tarafındaydı da..
Patron hakkındaki iyi niyetli temennilerini desteklemekle birlikte pek umudum yok : "alışmış..."![]()
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Holding asıl hareketine daha başlamadı diye düşünüyorum
Adnan için bir tercih meselesi
Serdar senin emeğin çok bu hissede, benim Adnan ile ilgili stratejim de içerde terbiye, ıslah edildiğine yönelikti. Ama bu stratejiyi uygulayamadım ve 2.70tl den itibaren vermeye başladım, buralara bu kadar kötü bir piyasada bu kadar hızlı gelebileceği aklımın ucundan geçmedi, halbuki 8-9tl ler eder hedefim vardı.
Elimde kalan %5 ile filmin sonunu izliyecez.
YTD, Vasatlar topluluğunda ya taparlar ya nefret ederler.
Yer İmleri