Sayfa 407/1000 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    eşek o..

da.. aynı paragrafta kullanınca memur dostlarımız alınmaz inşallah

işin şakası bir yana mevduat faizleri bu kadar zaman diplerde gezince, eurobondu yapıştırıcı sanan bayağı bi insan bile uyandı artık mevzuya anlaşılan. son düzlükte yeni banka düzenlemelerinin büyük payı olsa da geçtiğimiz ay birçok bankanın listesinde görünen birçok bondda alış yapılamamasından da belli oldu bu zaten.

karpuz kabuğu suya düştü çoktan yani. sahilden izleyen çok.. ama su bilindik sulardan değil. vergisi teferruatı ıvırı zıvırı derken herkesin gözü yemiyor girmeye yine de.
    Bir cok konustugum kisi vergi isi biraz karisik diye karar veremedi ve almadi..
    Ne zaman dth faizleri anormal yerlere dustu karar vermek biraz daha kolaylasti.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir cok konustugum kisi vergi isi biraz karisik diye karar veremedi ve almadi..
    Ne zaman dth faizleri anormal yerlere dustu karar vermek biraz daha kolaylasti.

Syg,
    aynen oyle oldu ,49000 tl takip edilip cıkılabilinirde aslında ,tahvil degerlenirse ancak o sekilde olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    aynen oyle oldu ,49000 tl takip edilip cıkılabilinirde aslında ,tahvil degerlenirse ancak o sekilde olabilir
    Kupon zamanı kuru öngörme yetisi var mı 40 yıl boyunca sizde bende yok

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kupon zamanı kuru öngörme yetisi var mı 40 yıl boyunca sizde bende yok
    işde gunluk takip ,sonucunda 1 sene içinde 49000 kar goruldugu anda ,satış girmek ,tabi yatırılan meblaga gore her kesin kendi hesabı

5. işbank'da daha şimdi müşteri temsilcisiyle konuştum.
    https://www.isbank.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri sitesinde yazan saklama bedelini aldıklarını söylediler.
    Başka banka kullanıp bu bedeli ödemeyen var mı acaba?
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    işbank'da daha şimdi müşteri temsilcisiyle konuştum.
    https://www.isbank.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri sitesinde yazan saklama bedelini aldıklarını söylediler.
    Başka banka kullanıp bu bedeli ödemeyen var mı acaba?
    Saygılar.
    Keşke linkteki bilgiye aşağıdaki metni de sorsaydık?

Mesai günlerinde 11:​00-17:30 saatleri arasında Şubelerimiz, Internet Şubemiz, 0 850 724 0 724 (5.2.2.7) numaralı Telefon Şubemizden ve Bankamatikler aracılığı ile işlem masrafı ve saklama komisyonu ödemeden Eurobond alım satım işlemi yapabilirsiniz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Keşke linkteki bilgiye aşağıdaki metni de sorsaydık?

Mesai günlerinde 11:​00-17:30 saatleri arasında Şubelerimiz, Internet Şubemiz, 0 850 724 0 724 (5.2.2.7) numaralı Telefon Şubemizden ve Bankamatikler aracılığı ile işlem masrafı ve saklama komisyonu ödemeden Eurobond alım satım işlemi yapabilirsiniz.
    Aslında iki bilgi arasındaki çelişkiyi de dile getirdim.
    Yaptığı açıklamada özellikle mesai saatleri arasında gerçekleştirilen alım satım ve saklamada bir ücret ödenmediğini söyledi.
    İkisininde birbirinden farklı durumlar olduğunu belirtti.
    Sonra zaten bende bu konu da başka banka aramaya başladım.
    Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Aslında iki bilgi arasındaki çelişkiyi de dile getirdim.
    Yaptığı açıklamada özellikle mesai saatleri arasında gerçekleştirilen alım satım ve saklamada bir ücret ödenmediğini söyledi.
    İkisininde birbirinden farklı durumlar olduğunu belirtti.
    Sonra zaten bende bu konu da başka banka aramaya başladım.
    Saygılar.
    Mesai saatleri arasında 100den allıp 101'den satarsak saklama ücreti ödemeyecekmiy mişiz?
    Temsilcinin bilgilendirmesi ne tuhaf olmuş.

Almışım vade sonuna kadar tutacağım saklama ücreti alıyor eğer aynı gün al sat yaparsam saklama ücreti almıyor gibi anladım...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 407/1000 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •