Sayfa 953/1000 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Bu yazdiginiz bond Kanadali bir altin madeni sirketine ait. Oysa cds ulke risk primidir. Kanada cok daha dusuk faizle borclanir. Ozel sirketler icin de ratinge bakilabilir. Ayrica bu firmanin borclanma orani muhtemelen Turkiye ve Yunanistan arasindaki gerginlikler ve bu ulkelerdeki siyasi durumlardan da etkileniyor. Sirketin 4 madeninden 3u bu ulkelerde.
    Şirket olduğunu belirtmiştim.Gözünüzden kaçmış herhalde ..
    Ne var ki Canada royal bank da 3,375 ile borçlanıyor..1 ay önce ihraç etti.US78016EZ598..
    Amacım bilğilenmek..
    Syg.

2.  Alıntı Originally Posted by CARTAGE Yazıyı Oku
    Şirket olduğunu belirtmiştim.Gözünüzden kaçmış herhalde ..
    Ne var ki Canada royal bank da 3,375 ile borçlanıyor..1 ay önce ihraç etti.US78016EZ598..
    Amacım bilğilenmek..
    Syg.
    Sirket yazdiginizi gordum ama cds ile ozellikle sirket borclanmalarini tek basina anlamli iliskisi olmayabilir demek istedim. Rezerv para usd cinsi borclanmada temel hesaplama libor+cds olarak yapiliyor. Bununla kesin bir faize tabii ki ulasilmiyor. Tr cdsi 600 libor 2 iken ibb 10dan borclandi ancak benzer donemde hazine 8 ile borclandi mesela. Ayni ulkedeki 2 sirket ayni faiz oraniyla borclanmayabilir. Guncel tr cds 800 libor 3 su an hazine borclansa 11 ile iatedigi miktarda borc bulabilir mi emin degilim.

3.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Ayni kisi param olsa tumuyle tr eurobond alirim, 10 yil boyunca %10 usd faizi yasadisi iste zor bulursunuz diyordu. Yesilada gariptir.

https://youtu.be/qhqT0wGUkCQ
    22:29'dan itibaren izleyebilirsiniz.
    kolay çark edip edince de şakaya vuran bir abimiz. temkinli dinlemekte yarar var.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    kolay çark edip edince de şakaya vuran bir abimiz. temkinli dinlemekte yarar var.
    Yüzde 10 üzeri kupon borçlanma en son 2003 yılında vardı bu yıl Eylül’de itfaların dönüşünde göreceğiz gibi bu yılın iki tane itfa var çünkü .bir tanede Euro borçlanması var galiba

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yüzde 10 üzeri kupon borçlanma en son 2003 yılında vardı bu yıl Eylül’de itfaların dönüşünde göreceğiz gibi bu yılın iki tane itfa var çünkü .bir tanede Euro borçlanması var galiba
    bunun a.y.'nın bir öyle bir böyle konuşmasıyla alakası ne anlamadım.

6. Yanlış anlaşılmak istemem ama kendimce bir şeyler ögrenmek istiyorum..İBB XS2010029234 6,375 ile borçlanıyor..
    Ayrıca Libor yerine artık sofr ve eurobor kullanılacak galiba.
    Yapı kredi bu bağlam da 810 m usd borçlanmış.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bunun a.y.'nın bir öyle bir böyle konuşmasıyla alakası ne anlamadım.
    temkinli dinlemek lazım onu kastettim grenn islandla alakalı değil sadece bu oranda küponla borçlanma global kriz dışında hiç olmadı şimdi henüz başlangıçında olabiliriz ve bu fiyatlama var bizde .

İtfa vadelerim çok uzundu 11 yıl gibi o yüzden 3 ve 5 yıllıklarda yeni alımlar yapacağım gibi görünüyor bu kuponlarla ileriyi beslemek daha mantıklı geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    temkinli dinlemek lazım onu kastettim grenn islandla alakalı değil sadece bu oranda küponla borçlanma global kriz dışında hiç olmadı şimdi henüz başlangıçında olabiliriz ve bu fiyatlama var bizde .

İtfa vadelerim çok uzundu 11 yıl gibi o yüzden 3 ve 5 yıllıklarda yeni alımlar yapacağım gibi görünüyor bu kuponlarla ileriyi beslemek daha mantıklı geliyor
    Video'da bahsi gecen erken itfa daha önce hiö gerçekleştimi? Ben de us900123cz18 düşünüyorum.

Sayfa 953/1000 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •