Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. Senin olsun otobüsünde konunda, buradan takipçi kasıp cds bile diyemeden otobüs peronlarında ki biletçiler gibi bağır dur.
    Sana mutluluklar dilerim.

Eski hisse.net nerede ah ah...

2.  Alıntı Originally Posted by premiumanalist Yazıyı Oku
    Senin olsun otobüsünde konunda, buradan takipçi kasıp cds bile diyemeden otobüs peronlarında ki biletçiler gibi bağır dur.
    Sana mutluluklar dilerim.

Eski hisse.net nerede ah ah...
    Senin zorun ne bana onu söyle. Eski nikin nedir?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eyvallah, anlık CDS verisi oldukça pahalı ve ulaşılması zor bir veri . Bloomberght dahi ekranlardan kaldırdı. Ama eurobond yatırımcıları için de bu veri o denli kritik ve önemli bir veri dediğiniz gibi.
    Ayrıca burada yaptığım twitter paylaşımı kadar olmasa da twitterda da burada yazdığım daha detaylı ve uzun yazıları link vererek paylaşıyorum. Böylece oradaki takipçiler de hisse.net ortamını tanımış oluyorlar.
    Lütfen devam edin paylaşıma.

4. Hocam boşverin, lütfen CDS paylaşımlarınıza devam edin.

Değerini biliyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Hocam boşverin, lütfen CDS paylaşımlarınıza devam edin.

Değerini biliyoruz.
    Eyvallah sağ olun . Ayrıca ben CDS paylaşmıyorum. Bursa Terminalinden anlık otobüs verisini paylaşıyorum, zira CDS verisi çok pahalı bir veri olduğundan bloomberg bu veriyi sık paylaşanların hesaplarını kapattırtabiliyor.(Twitter üzerinde). Ücretli üye kaybı oluşma riski nedeniyle.

Bu tür detayları dahi düşünmeyip olayı salt ilkel donelerle düşünüp tartanlar da oturup bir daha düşünsünler.Ayıp ettiklerinin farkına varacaklar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Bu başlığa yazı yazmadan, kirletmeden ( çünkü uzmanı olmadığım konuda görüş yazarsam aptal olduğumu kabul ederim ) zevkle okurum. Hiç bir zararı olmadığı gibi, zaman harcamadan güzel bilgilere ulaşıyorum. Yazan arkadaşa ancak teşekkür edebilirim.

Eğer bir yerde ilginizi çekmeyen bir konu yazılıyor, konuşuluyorsa eleştirmek yerine sessizce çeker gidersiniz. Kimse kafanıza silah dayamıyor. Zorla bir şeyleri empoze etmiyor. Hakaret, küfür zaten yok. O halde hazımsızlığın bir sebebi olmalı. Bu başlığa laf olsun diye insanların şevkini kırmak amaçlı yazmak ta ayrı bir psikolojik rahatsızlık olsa gerek.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu başlığa yazı yazmadan, kirletmeden ( çünkü uzmanı olmadığım konuda görüş yazarsam aptal olduğumu kabul ederim ) zevkle okurum. Hiç bir zararı olmadığı gibi, zaman harcamadan güzel bilgilere ulaşıyorum. Yazan arkadaşa ancak teşekkür edebilirim.

Eğer bir yerde ilginizi çekmeyen bir konu yazılıyor, konuşuluyorsa eleştirmek yerine sessizce çeker gidersiniz. Kimse kafanıza silah dayamıyor. Zorla bir şeyleri empoze etmiyor. Hakaret, küfür zaten yok. O halde hazımsızlığın bir sebebi olmalı. Bu başlığa laf olsun diye insanların şevkini kırmak amaçlı yazmak ta ayrı bir psikolojik rahatsızlık olsa gerek.
    Geçen gün aynı meal de bir paylaşım yaptım.Bilği çok kıymetli diye.Kimden gelirse gelsin..Otobus paylaşımının ne olduğunu biliyoruz. Eurobond form'unda gazoz kapağı sayacak değiliz..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu forumda yapmış olduğun 24 paylaşımla bu sözleri sana aynen iade ediyorum. Forum üzerinde kaç paylaşımım olduğuna baktın mı sağ köşede. Bir bak bakalım o 12.000 paylaşımdan kaçı twitter paylaşımı.

Cilginfenci denen tipi de not aldım. Yanıltıcı bir paylaşımı nedeniyle uyardığımda forum adabına yakışmayacak hareketleri oldu.

Beni bilen bilir. Premium ve Cilgin niklileri samimi ve üretken bulmuyorum.

Tüm forumdaşların bu konuya dikkatini çekerim.
    Forum adabına yakışmayan hareketlerde örnek ne mesela ? Ayrıca üretken ve samimi bulmuyorsanız okumadan geçer gidersiniz.

Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •