Bu başlık altında orta uzun vadede teknik -temel analiz harmanlamasını kullanarak alım satım stratejileri üzerine fikir önerilerimizi ve paylaşımlarımızı yayınlayacağız.
Burada belirtilen metodlar ve hisse önerileri alım satım tavsiyesi değildir.
Bu başlık altında orta uzun vadede teknik -temel analiz harmanlamasını kullanarak alım satım stratejileri üzerine fikir önerilerimizi ve paylaşımlarımızı yayınlayacağız.
Burada belirtilen metodlar ve hisse önerileri alım satım tavsiyesi değildir.
orta vadeli olarak sistemimizde ilk senedimiz SASA dır giriş seviyemiz 6.90 TL civarları pozisyonumuz senette kal devam ediyor.
ikinci senedimiz PRKME dir durumu ise nakitte kal.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sn Hocam,
Topiginiz hayirli olsun, Insallah bereketli kazanclara vesile olur. Sasa ve Park'in her ikisine de serh koyuyorum musadeniz olursa. Bugun Sasa'nin hareketlerini izlediniz mi? 8 % yukaridan vatandasa dagitim yaptilar ve Garanti kadar da islem hacmi vardi...
Ama senedi bilen ve takip eden sizlersiniz tabii ki. Bizimkisi fasa fiso.
Rasgele,
freesky
Merhabalar yorumunuz için teşekkürler sn Freesky ;
şuan portföyde olan ve alım yaptığım SASA dır. bu hisse senedindeki hareketleri günlük bazda değerlendirmiyorum. şirketin temel verileri sağlam bu sebeple orta uzun vade için değerlendiriyorum. 200 günlük hareketli ortalamanın hemen üzerinde gelen 50 mn tl lik alım haberi manidar dır. ayrıca şirketin elyaf polyester sektöründe olması ve türkiyenin yurt dışı pazarlara olan bağımlılığını azaltacağından dolayı kritik bir firmadır ve yine devlet tarafından verilen teşvik /vergi indirimlerini de eklersek önümüzdeki yılların yıldız bir yatırım hissesidir SASA.
yaklaşık 1.5-2 yıldır al sat denemelerim oldu başarılıda oldum zarar da ettim ama geldiğim nokta şudur;
Yatırım bilinci ile karlılığı olan ve ürettiği malın alıcısı olan ve iyi yönetilen şirketlere yatırım yapmak her zaman kazançlı olmaktadır. Bu durum SASA nın belirli periyotlarda alınıp satılmayacağı anlamına gelmiyor. illaki düşüş trendine girebilir Ozaman satarız ve bekleriz. yükseliş trendi emareleri tekrar başlarsa alırız.
şuan yükseliş trendinin başlama emareleri görülmüştür ve bu sebeple portföyüme alıyorum.
herkese kolay gelsin.
Bu yorum ve görüşlerim AL SAT tavsiyesi değildir.
Bir cumle ile borsanin temel felsefesini ozetlemissiniz, sagolun. Digerleri zaten yatirimci grubuna grimiyor. Ama al-sat larla simdiye kadar borsada uzun vadeli tutunabileni gormedim...Profesyoneller konumuzun disinda. Ama onlar icin de genelleme yapmayalim. Cunku 5-10 sene sonra herbirisinin kendi araci kurumunu acmasi lazim diger turlu...
Saglicaklla....
ALCTL nakitte kal
XU 100 endeksi toparlanmaya çalışıyor 107000 geçilirse yükseliş hızlanır.
Aselsan için 31 tl ye kadar düşüş oluşabilir şuan için nakitte kal yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri