geçmiş olsun yanlız değilmişim ama en büyük kazıgı ben yedim diye düşünüyorum cok pis oldu ya.
Yakını vefat edipte sinir krizi geçirenlerden daha beter bir haldeyim.
Ağlayacağım neredeyse.
Vad geçişini yapıyordum evde 10 dakıka kalmıstı pıyasa kapamasına boşver yarın acarım logu belkı assaga gap gelir dedim.
Zaten dirençteyiz dedim.
BUgunde 110,500 de 8 kere filan aldım sattım. bütün hepsini zararla yaptım. sinirlerim bozuldu. Flatladım piyasa uctu gitti.
Ne zman aktif edeceğim bilmiyorum b*k gibi hissediyorum kendimi tek sinyalle bu kadar puanı bir daha 40 yılda bir gelir benim sistem bir çok hızlı tek sınyalle bu kadar kazanması cok zordu.
en büyük pastayı kaçırdım akıma s.ççç canım cok sıkkın.
3 senedir aynı haltı yiyorum. 3 senedir manuele geçmeyin diye millete öğut veriyor kendi duygularıma hakım olamıyorum.
300 500 puan az zarar edeyimi düşünürken 5000 puandan oluyorum.
Aptallıgımla övünmeliyim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
nerde o cinci hoca.
nerde o kontraaaaaaaaaaaaaaa robotlarrrrrrrrrrrrr diyen vatandaş.
hadi bugunde carpaydılar ya robotları
niye carpmadılar bugun kontracı robotlar.
sistemlerimi bozuldu.
nereedeyse tüm sistemler vadeden once longtaydı.
bir tane robot çıkmaz şortta kalan.
nerde robot çarpan gulyabanıler..........
böyle bir günde yazsana kontra robotlar var diye.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Erhan hocam.
Üzülmeyin lütfen.para gider gelir önemli olan sağlığınızdan olmayalım.
Zaten bu vurguncularin elindeki en büyük enstrüman insan piskoloji.
Bence onlarla baş edebilenler sadece duygusuz varlıklar yani robotlardir.
Umarım zararinizi tez zamanda çıkarırsınız.
M1453 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam cogu kisinin sikintisi , 2000-2500 puanlik vade farkindan kaynakli. indikatorler, yukari hareket gormus gibi algiliyor ve dogal olarak vadenin ilk gunu manuel takip etmek zorunda kaliyor.
ben dunden bu vadenin pozunu almistim, ama kullandigim indikatorun bar sayisi kadar manuel takip etmek zorundayim diye dusunuyorum, oyle yapiyorum.
kontrat grafigi uzerinde sistemi calistiramiyorum , zira baktigim cok cesitli parametreler oldugundan ve kontratda derinlik ve gecmis az oldugundan dogru sinyaller gelmiyor.
bazilari bunu bear bull hocanin yaptigi gibi vade degisimine x gun kala kontrat grafigini kullanarak cozuyor, bazilari benim gibi manuel takip ederek. ancak nuctracker in dedigi gibi vade kapanmadan bir sekilde poz alinmasi gerektigini bana piyasa daha onceden ogretti.
bence piyasa yapicinin avlanmayi sevdigi en iyi zamanlar bu vade gecisleri.
bang bang you shot me down..
erhan hocam onemli olan saglik. piyasanin kactigi yok. onun icin caniniz sagolsun. bu isin sabir isi oldugunu en iyi sen biliyorsundur.
bang bang you shot me down..
Var bi bahtsızlık,ülen viopdan kaybettik derken hissem bistin en güzel bilançolarından birini açıklıyor..Tamam ya yarın %10 açar derken günü nerdeyse eksi kapatacaktı..Gelde küfür etme)
Neyse bakalım yarın Meksika ateşi ısıtır belki)
sabır sabırda.
benim gibi gabaklar.
sabreder sabreder en önemli günde sisteme bir şekilde uyamaz.
bütün gaplerde manuel kaldım. belki 1 tanesınede filan kapatmamıstım onuda burada yazmıstık zaten.
en önemli kazanımların olacagı gunlerde o karları edemedım birde üsüne zarar ettim.
bugunku harekette allahtan terse filan girmemişim varya.
3 sene sonunda nihayet sistem tersine oynamamayı öğrenmişim.
Ama hala daha şu manuelden kurtulamadım gittim ya.
Bir insan bu kadarmı şansız olur ya.
3 yılda totalde -30,000 sadece manuel yüzünden yemşimdir abartmıyor. benim mnauelim ve sistemın o günkü karlarını düşünrsek.
neyse ya konuyu acıp acıp durmayalım olan oldu tamam geleceğe bakacaz konustukca daralıyorum zaten.
iilla batacaz batmadan akıllanmayacam ben.!!!!
bunuda unuturuz ya...
Yer İmleri