Artan

2.228,00 9.97 11:41
13,26 9.95 11:41
33,36 9.88 11:41
3,34 9.87 11:41
3,38 9.74 11:41
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 11:41
387,00 -7.42 11:41
36,30 -7.02 11:41
37,34 -6.65 11:41
273,50 -5.69 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.555.119.013,10 11:41
12.041.456.954,50 11:41
10.184.460.172,17 11:41
8.479.527.909,90 11:41
8.233.241.961,10 11:41
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Strateji herkese göre farklılık gösterebilir elbette ancak fikir şu, stratejiniz ne olursa olsun vade geçişlerini robot otomatik yapmalı.
    Söylediğinize katılıyorum mümkün olduğunca otomatize edilmeli.

Yalnız benim anlatmaya çalıştığım strateji değil en gerçekci geçiş.
    Sisteme tamamen uygun hareket etme açısından aksi takdirde 1 geceligine sistem kapatıp ertesi sabah tekrar açmış oluruz.

2.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Söylediğinize katılıyorum mümkün olduğunca otomatize edilmeli.

Yalnız benim anlatmaya çalıştığım strateji değil en gerçekci geçiş.
    Sisteme tamamen uygun hareket etme açısından aksi takdirde 1 geceligine sistem kapatıp ertesi sabah tekrar açmış oluruz.
    Ben yeni vadenin 1 gün önesinden fırsatlar sunduğunu düşünmüyorum Ben vadenin son dakikalarına kadar bekliyorm.
    1 geceliğine sistem kapatıp ertesi sabah otomatik açması basit gibi görünse de bugün birçok kişinin canının yandığını gördük.

3.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Ben yeni vadenin 1 gün önesinden fırsatlar sunduğunu düşünmüyorum Ben vadenin son dakikalarına kadar bekliyorm.
    1 geceliğine sistem kapatıp ertesi sabah otomatik açması basit gibi görünse de bugün birçok kişinin canının yandığını gördük.
    hocam cogu kisinin sikintisi , 2000-2500 puanlik vade farkindan kaynakli. indikatorler, yukari hareket gormus gibi algiliyor ve dogal olarak vadenin ilk gunu manuel takip etmek zorunda kaliyor.
    ben dunden bu vadenin pozunu almistim, ama kullandigim indikatorun bar sayisi kadar manuel takip etmek zorundayim diye dusunuyorum, oyle yapiyorum.
    kontrat grafigi uzerinde sistemi calistiramiyorum , zira baktigim cok cesitli parametreler oldugundan ve kontratda derinlik ve gecmis az oldugundan dogru sinyaller gelmiyor.

bazilari bunu bear bull hocanin yaptigi gibi vade degisimine x gun kala kontrat grafigini kullanarak cozuyor, bazilari benim gibi manuel takip ederek. ancak nuctracker in dedigi gibi vade kapanmadan bir sekilde poz alinmasi gerektigini bana piyasa daha onceden ogretti.

bence piyasa yapicinin avlanmayi sevdigi en iyi zamanlar bu vade gecisleri.
    bang bang you shot me down..

4.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Firsat acisindan bir fark olamaz ki eski vadede ne varsa yeni vadede aynisi var belki derinlik sorunu olabilir.

En gercekci gecis sistem kac bar kullaniyorsa o kadar bar once yeni vade grafigi ile yeni vadede islem yapmak. Sonuc olarak yeni vadenin ilk gunu elde poz olmasi gerekir. Yine kullanilan bar sayisi kadar yeni vade grafiginde devam etmek gerekir.

Stradivariusun dedigi gibi boylece vadeler arasi fiyat farkida sistemleri etkilemez.

Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Firsat acisindan bir fark olamaz ki eski vadede ne varsa yeni vadede aynisi var belki derinlik sorunu olabilir.

En gercekci gecis sistem kac bar kullaniyorsa o kadar bar once yeni vade grafigi ile yeni vadede islem yapmak. Sonuc olarak yeni vadenin ilk gunu elde poz olmasi gerekir. Yine kullanilan bar sayisi kadar yeni vade grafiginde devam etmek gerekir.

Stradivariusun dedigi gibi boylece vadeler arasi fiyat farkida sistemleri etkilemez.
    Açıkpoz sayısı eski vadede misal 300000 den 150000 e düştüyse sonraki sinyalde yeni vadeye geçiyorum..Bu vadede nasip olmadı daha ya neyse

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •