Erhan ve poyraz hocam bugunku harekette bosta kalmaniza gercekten uzuldum en az 2 yildir piyasada hergun islem yapan kisiler bu hareketin disinda kalmamaliydi saglik olsun...
Eðer robot yazýyorsak vade geçiþlerini de otomatik robot halletmeli. Ben 2 gündür robotlar ne yaptý diye bakmadým bile çünkü kendisi kapatýyor ve yeni vadede eðer al-sat þartým hala devam ediyorsa hemen ilk barda sinyal yakýyor.
Vade geçiþini manuel deðil, robota yaptýrmanýzý tavsiye ederim. Ayrýca backtest yaparken de gerçek getirileri görmüþ olursunuz.
Son yükseliþi alamayanlar kervanýnda bende varým kaç yýldýr hiç kapatmadým..Vize olayýn longdum sistem takýlý kaldý longa da geç girdim..Þu bu derken tahvile aldandým þort açýp þort kapayým dedim flatta kaldýk.. Ekim zararý 12000 puan,neyseki hisseler iyiydi..)
Benim kiþisel fikrim vadenin son günü yani vade bitmeden yeni vadeye pozlarý taþýmýþ olmak yönünde(yeni vadenin ilk günü elimizde olmasý lazým), yeni vadenin ilk günü sistem yönünde poza girersek olasý gapýn etkisini alamamýþ (vade geçiþi vadeler arasý fiyat farkýný kastetmiyorum) oluruz.
Bugünkü yükseliþi kaçýranlara geçmiþ olsun, anladýðým kadarýyla hissi davranmanýn sonucu bu.
Yer Ýmleri