Originally Posted by
YATIRIMCI-X
Daha geçen hafta sözde yabancı oranı ya da bıyıklı yabancı ya da Hüso nun malı diyelim ne derseniz deyin bu oran %6.06 iken dün itibari ile sadece ellerinde %0.87 kaldı..Kim bilir belki bugün onu da satarlar..Peki bu satılan malları kim alıyor..iş yatıırm,ak yatırım,garanti yatırım,yapıkredi yatırım vb.Bu alan aracı kurumlar hüsunun ikinci hesabı mı yoksa bu aracı kurumların müşterileri mi onu bilmiyorum.Şayet Hüso nun ikinci hesapları ise Citti hesabından bu hesaplara aktarıyor.Şayet kendi hesapları değilse küçük yatırımcı alıyorsa bu olumsuz..Sakın kimse etkimde kalmasın ben bu hissenin 9 aylıgını gördükten sonra fikrim değişti ve tam bir kumar kağıdı olduğu düşüncesi oluştu..Ben 22 martta 8 ay önce 1.35 den ilk aldığım malı defalarca karlı satabilirdim..Hadi 2 tl olmasında 1.8 lerden 1.7 lerden çok rahat satardım.Bakıyorum adamlar alıp satıyor..Oysa bu senedi ilk aldığımda bayağı umutluydum..Ucuz ve diplerde sürünen büyümenin başında bir şirket sanmıştım..50 milyon cirodan kar etmeyen bir şirket için ne yazacağımı bilmiyorum..Patron şöyle böyle diyerek nereye kadar..Patronu değiştirme kudretim olmadığına göre dün 1.31 den 8 ay bekleyerek zararla çıktım..izlemek içinde çok az bıraktım..Ha 5 tl yede gidebilir ya da buralarda da sürünebilir onu bilemem ama beynimde hep yine patron ne yapar kar mı yoksa yine stokları ciroyu yüksek gösterip ama karı ne tür oyunlarla saklar bunu düşünmekten yoruldum..Bu bana ait bir düşüncemdir hiç kimsenin etkilenmesini istemiyorum,belki benim gibi düşünenler döküldükçe o zaman hisse onlarda toplandıkça o zaman karı açıklayıp götürebilir..17 yıldır sürünen bir hisse 8 ayımı yedi...Bir şansım var düşen bir piyasada karlı bir çok şirketin hissesi düştü ve kafamdaki rakama geldi..Ama bu düşerse bunda da al sat yapacağım...Ha giderse de yolu açık olsun...Herkese bol kazançlar dilerim..(YTD)
Yer İmleri