Sayfa 35/111 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 882 madde; 273 - 280 arası.

Konu: TSGYO - TSKB Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sırke kısa vadelı 80 mılyon tl borcu odemesı mumkun degıl

refınasman cok malıyetlı olabılır ,tl dondurecekse kı hukumet zorunlu tutacak euro gelırlerı yeterlı olmayan sırketlerı yada takıp edecek devamlı vs

onunde en ıyı secenkeler fındıklı bınasının satısı olabılır yıne gurup sırketlerıne

nomınal altında sermaye artısı ıhıtımal dahılınde , bu durumda ya ımtıyaz kalakcak yada cagrı zorunlu olacak

komple ıs gyo 'ya satılması ,buda ıyı sayılır en azından 1 tl uzerınde bır fıyat eder

ne yapacaklarsa cabuk yapmalılar cunku bu borc borcalada dondurulemez hale geldı.
    Sırket bırleserek kurtarılacaktı olmaı yanı aslında sırket uzatmalarda suanda en akılı cozumu yapmaları lazım yoksa sıketın devamlılıgı rısk alıtında kalacak.

2. Şirketin elindeki mal varlığına bakarsanız 400 milyon tl ye yakın bir değerden söz ediyoruz. Hissenin şu anki fiyatı bilmem kaç yıl önce konulan sermayeden bile düşük kalmış durumda. borsada 3 metre arsası olan alakasız hisseler tavan tavan giderken bu kadar duran varlığı olan bir hissenin bu seviyede olması bana çok inandırıcı gelmiyor. gönderilen bilançolarda eksi yazmalarıda işin hikaye kısmı. şunuda eklemek istiyorum. hisselerin çoğu kendi ellerinde sadece yüzde 20 si dolaşımda. bugün sadece tahir han satılsa bile anında iki tavan çeker hisse. bu forumdaki herkesin beklentisi benim gibi duran varlık satışı ve sürpriz olarak iş gyo ile birleşmesi zaten o zaman 2 nin üstü hedefi olur. Not. hisse hakkında bir şeyler karalarken verilerle konuşulmalı. ben verilerle konuşuyorum. bu hissenin geleceği parlak nokta.

Alıntı Originally Posted by osman91 Yazıyı Oku
    Şirketin elindeki mal varlığına bakarsanız 400 milyon tl ye yakın bir değerden söz ediyoruz. Hissenin şu anki fiyatı bilmem kaç yıl önce konulan sermayeden bile düşük kalmış durumda. borsada 3 metre arsası olan alakasız hisseler tavan tavan giderken bu kadar duran varlığı olan bir hissenin bu seviyede olması bana çok inandırıcı gelmiyor. gönderilen bilançolarda eksi yazmalarıda işin hikaye kısmı. şunuda eklemek istiyorum. hisselerin çoğu kendi ellerinde sadece yüzde 20 si dolaşımda. bugün sadece tahir han satılsa bile anında iki tavan çeker hisse. bu forumdaki herkesin beklentisi benim gibi duran varlık satışı ve sürpriz olarak iş gyo ile birleşmesi zaten o zaman 2 nin üstü hedefi olur. Not. hisse hakkında bir şeyler karalarken verilerle konuşulmalı. ben verilerle konuşuyorum. bu hissenin geleceği parlak nokta.
    Biraz borclardana bahsedermisiniz örneğin ne kadar borcu var euro, geçen sene borcu neydi bu sene ne oldu.gelirleri artiyormu ..refinansmanla nereye kadar gider. Tahirhan davasi 2006 da başladı

4. Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan*kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam*Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik*A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş*Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü*ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında*izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren*2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Kap haberi... "Bu alım yetkisi herhangi bir taahhüt*içermemekte olup hisselerin alınması konusunda Bankamız idari süreçleri gereği*Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir."

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5. tavan gelsin artık

6. 0,80 in üstünde kalsa iyi olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. fındıklı bınlararının degerlemıs ve pendorya avm nın degerlemesı ıyı gelırse ,hısse zararını azaltır cuzı bır kar bıle acıklayabılır kur zararına ragmen . degerlemelerı yakından takıp etmek lazım

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 35/111 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •