Sayfa 16/169 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    94 krizinde kaybettigim para, yukarida bahsettigin (milyon$) rakamidir.

Ayrica 1994 de ben deli para kaybederken burada simdi yazan cizenlerin cogu, ekmege "pepe" diyorlardi o yillarda.

En iyisi, kisa pantolon ile "Celik-Comak" oynamaktaydi.
    ben yedeksubaydım ankarada teğmen maaşı 185 dolara denk gelmişti.
    neyse... ocak ayında tam şu sizin geçen yıl verdiğiniz 22 küsür euro desteğinden dönmemiz süper olay tebrik ederim.
    anladığım kadarıyla feyk olup olmadığı yakında belli olacak, faiz durmaz dediğiniz yerlere giderse u30 bi dalış daha yapıp 22 küsür euroyu aşağı zorlayacak.

2. sn bıkmışbroker iyiki topigi açtınız hoşgeldiniz. Sizin gibi kuzu'da gelse yorumlarını ve bakiş açısını şahsım adına özledim. yorumlarını bekliyorum.

3. arkadaşlar 20 YILDAN beri finans piyasalarındayım babayıda bilirim boboyuda hatda kentufuda
    hepsine saygımız sonsuzdur iki laf edelim dedik yanlış anlaşıldık herkesin bir tecrübesi var
    önemli olan herkesden birşeyler kapmaktır 2013 gezi olaylarından beri tezimdir faizlerin
    alıp başını gidemiyeceğ çünkü bu bir devlet politikasıdır alt yapısıda hazırlanmıştır
    tahminlerimi 10 YILIIK yaparım cok şükür şimdiye kadar haklı cıktım inşalah
    bundansonrada yanılmam 12 VEYA 13 YIL ÖNCE vakıflar bankası şeflerinden
    biri müşterilerine 1,90 DAN dolar aldırıyordu tarihi zirvelerde sanada
    alalım dedi ne yapıyorsun sen dedim dolar 10 YILDA birdaha bu
    sevyeleri göremez dedim kadıncağız şaştı kaldı biz birsaat
    sonra doların nerelere gideceğini kesdiremezken sen 10
    yıllık tahmin yapıyorsun ve aynen gercekleşti hatda
    1,10 lara cekildi şimdide faizler diyoruz 4 YLIMIZ
    doldu kaldı 6 yıl hep beraber görelim
    dolarda tahmin uzun vadede 2,50

4. Tecrübeden ziyade yılların birşeyler öğretip öğretemediği önemli olsa gerek. Kusura bakmayın ama yazdıklarınız bile kendi içinde tutarsızlıklarla dolu.
    Faizler 5-6'lara gelmişti ve faizler düşürülmeli diye diye 12'lere kadar geldi, dolar da iki katını geçti, bayağı bir düşmüş son yıllarda doğru. Keşke enflasyonu düşürselerdi, mesela dünyanın her yerinde 20 TL'ye yenen eti bizde 50 TL'ye yemeseydik de enflasyon, dolayısıyla faizler de düşmüş olsaydı. Böylelikle borsa da bugün 2,5 cent değil 7,5 cent olurdu belki.

Sayın bıkmışbroker'ın grafiklerini ve yorumlarını görmek aydınlatıcı, başlık yoruma kapalı olsa en güzeli bu olurdu aslında.

5.  Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    arkadaşlar 20 YILDAN beri finans piyasalarındayım babayıda bilirim boboyuda hatda kentufuda
    hepsine saygımız sonsuzdur iki laf edelim dedik yanlış anlaşıldık herkesin bir tecrübesi var
    önemli olan herkesden birşeyler kapmaktır 2013 gezi olaylarından beri tezimdir faizlerin
    alıp başını gidemiyeceğ çünkü bu bir devlet politikasıdır alt yapısıda hazırlanmıştır
    tahminlerimi 10 YILIIK yaparım cok şükür şimdiye kadar haklı cıktım inşalah
    bundansonrada yanılmam 12 VEYA 13 YIL ÖNCE vakıflar bankası şeflerinden
    biri müşterilerine 1,90 DAN dolar aldırıyordu tarihi zirvelerde sanada
    alalım dedi ne yapıyorsun sen dedim dolar 10 YILDA birdaha bu
    sevyeleri göremez dedim kadıncağız şaştı kaldı biz birsaat
    sonra doların nerelere gideceğini kesdiremezken sen 10
    yıllık tahmin yapıyorsun ve aynen gercekleşti hatda
    1,10 lara cekildi şimdide faizler diyoruz 4 YLIMIZ
    doldu kaldı 6 yıl hep beraber görelim
    dolarda tahmin uzun vadede 2,50
    Dolar konusundaki tahmininize takıldım, tahmin dediğiniz için neye dayandırdığınızı sormayacağım ama doların 2.5 liraya düşmesi şu anki seviyeden %30 değer kaybı demek. Öncelikle ben bu düzeyde bir düşüşü yapabilecek gücümüz olduğuna inanmıyorum, ikincisi böyle bir gücümüz varsa bile doların bu kadar düşmesine izin verilmez, ihracat çöker ithalat patlar borsadaki yabancı sermaye kaçar işgücü pahalandığı için yatırıma kimse gelmez vb kısacası ekonomiye faydadan çok zararı olabilir. Döviz kuru borsa gibi değil ekonominin pek çok alanına etki ettiğinden büyük yükseliş de büyük düşüş de tahribat yaratır.
    Olur da dolar biraz daha düşer ve asıl yükselecek algısı kırılırsa zaten MB ilk iş kaybettiği rezervleri için doları toplamaya başlayacaktır.

6. uzun zamana yayılarak inişler cıkışlar olur
    taşlar yerine oturur usul usul

7. Herkese selamlar,
    Bıkmış Broker, hala bıkmamış Sevindim burada olduğuna...
    Başka kimler vardı eskilerden?
    Aklıma gelenler; Sunshine, Kuzu, Casaubon, Kutero...
    Buralardalar mı hala acep?

8.  Alıntı Originally Posted by StratechTRADE Yazıyı Oku
    Herkese selamlar,
    Bıkmış Broker, hala bıkmamış Sevindim burada olduğuna...
    Başka kimler vardı eskilerden?
    Aklıma gelenler; Sunshine, Kuzu, Casaubon, Kutero...
    Buralardalar mı hala acep?
    Mesajı uzatmamak için ismini yazmadığım Bourbon, wallstreet, Chess ve diğer tüm eskilere de selamlar...

Sayfa 16/169 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •