Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1347 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın vurus v

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. arkadaşlar 20 YILDAN beri finans piyasalarındayım babayıda bilirim boboyuda hatda kentufuda
    hepsine saygımız sonsuzdur iki laf edelim dedik yanlış anlaşıldık herkesin bir tecrübesi var
    önemli olan herkesden birşeyler kapmaktır 2013 gezi olaylarından beri tezimdir faizlerin
    alıp başını gidemiyeceğ çünkü bu bir devlet politikasıdır alt yapısıda hazırlanmıştır
    tahminlerimi 10 YILIIK yaparım cok şükür şimdiye kadar haklı cıktım inşalah
    bundansonrada yanılmam 12 VEYA 13 YIL ÖNCE vakıflar bankası şeflerinden
    biri müşterilerine 1,90 DAN dolar aldırıyordu tarihi zirvelerde sanada
    alalım dedi ne yapıyorsun sen dedim dolar 10 YILDA birdaha bu
    sevyeleri göremez dedim kadıncağız şaştı kaldı biz birsaat
    sonra doların nerelere gideceğini kesdiremezken sen 10
    yıllık tahmin yapıyorsun ve aynen gercekleşti hatda
    1,10 lara cekildi şimdide faizler diyoruz 4 YLIMIZ
    doldu kaldı 6 yıl hep beraber görelim
    dolarda tahmin uzun vadede 2,50

2.  Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    arkadaşlar 20 YILDAN beri finans piyasalarındayım babayıda bilirim boboyuda hatda kentufuda
    hepsine saygımız sonsuzdur iki laf edelim dedik yanlış anlaşıldık herkesin bir tecrübesi var
    önemli olan herkesden birşeyler kapmaktır 2013 gezi olaylarından beri tezimdir faizlerin
    alıp başını gidemiyeceğ çünkü bu bir devlet politikasıdır alt yapısıda hazırlanmıştır
    Dolar konusundaki tahmininize takıldım, tahmin dediğiniz için neye dayandırdığınızı sormayacağım ama doların 2.5 liraya düşmesi şu anki seviyeden %30 değer kaybı demek. Öncelikle ben bu düzeyde bir düşüşü yapabilecek gücümüz olduğuna inanmıyorum, ikincisi böyle bir gücümüz varsa bile doların bu kadar düşmesine izin verilmez, ihracat çöker ithalat patlar borsadaki yabancı sermaye kaçar işgücü pahalandığı için yatırıma kimse gelmez vb kısacası ekonomiye faydadan çok zararı olabilir. Döviz kuru borsa gibi değil ekonominin pek çok alanına etki ettiğinden büyük yükseliş de büyük düşüş de tahribat yaratır.
    Olur da dolar biraz daha düşer ve asıl yükselecek algısı kırılırsa zaten MB ilk iş kaybettiği rezervleri için doları toplamaya başlayacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dolar konusundaki tahmininize takıldım, tahmin dediğiniz için neye dayandırdığınızı sormayacağım ama doların 2.5 liraya düşmesi şu anki seviyeden %30 değer kaybı demek. Öncelikle ben bu düzeyde bir düşüşü yapabilecek gücümüz olduğuna inanmıyorum, ikincisi böyle bir gücümüz varsa bile doların bu kadar düşmesine izin verilmez, ihracat çöker ithalat patlar borsadaki yabancı sermaye kaçar işgücü pahalandığı için yatırıma kimse gelmez vb kısacası ekonomiye faydadan çok zararı olabilir. Döviz kuru borsa gibi değil ekonominin pek çok alanına etki ettiğinden büyük yükseliş de büyük düşüş de tahribat yaratır.
    Olur da dolar biraz daha düşer ve asıl yükselecek algısı kırılırsa zaten MB ilk iş kaybettiği rezervleri için doları toplamaya başlayacaktır.
    dolara 1994 den itibaren logaritmik bakarsanız, zirveden itibaren şu anda 4,2-4,6 tl yi görebilecegini görürsünüz. ancak 1994 gördüğü zirveden dönüp de oluşturdugu 1,40 destekten bakarsanız dolar zirveyi görmüştür ve önümüzdeki 3 yılda, eger düşüş trendine girerse, 2,30 a kadar gelme ihtimali kuvvetle muhtemeldir. ancak böyle bir seneryoda borsanın öyle çok abartılı çıkamayacagını düşünenlerdenim

4.  Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    arkadaşlar 20 YILDAN beri finans piyasalarındayım babayıda bilirim boboyuda hatda kentufuda
    Anlaşılan sizi bu hayal dünyasından ancak FED uyandırabilir. USDTRY de 2.5 hedefi anca rüyanızda görürsünüz. Önümüzdeki dönem Trump Reyizin altyapı harcamaları ve vergi indirimleri ile ısınan ABD ekonomisine karşı Yellen teyzem faiz silahını çok defa çekecektir.

Evdeki işler daha karışık, referandum sonucu ne olursa olsun Nisan Mayıs politik riskler ile USDTRY de 4 bariyeri yıkılacaktır.. Buda Bistde 15000 düşüş getirir..2018 de FED faizlerinin ulaşacağı noktayı düşününce USDTRY de 4 mazide bir anı gibi geride kalacak gibi duruyor..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •