Sayfa 16/1024 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 15 yıldan bahsediyorum ne 3 günü? Ne 9 ayı?
    Adam 15 yıl önceden başladı şöyle batacağız böyle biteceğiz.
    O dedikten sonra Türkiye'ye birkaç Türkiye daha eklendi bırak krizi

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Kriz 3 günde doğmaz.
    Bi çocuk bile 9 ay 10 günde doğuyor.

Sent from my HTC Desire 816 using Android mobile app

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    15 yıldan bahsediyorum ne 3 günü? Ne 9 ayı?
    Sizi ret listeme almıyorum....
    Uçuk,kaçık yorumlarınızı,kara mizah..................

3. ODEA 100 K + Eski 12.40 ( 40 gün),sonra 12.10 oluyormuş.

4.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Merkez Bankası politika faizini arttırmak durumunda kalırsa şimdi fonladığı %11 den mi arttırım yapacak yoksa %8.5 dan mı arttırmaya başlayacak.
    8,5 dan tekrar bi 11 yapsa nasıl etkisi olur? :D
    siz hala bunların açıktan faizi arttırabileceğine inanıyormusunuz? yahu tüm kanallarda durmadan beton reklamı dönüyor,yetmiyor kamu bankaları zararını bile bile ucuzdan konut kredisi kullandırıyor,şimdide 20 yıla çıkarmışlar.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu düşmüş hali mi? daha ekimde bu dolar 3,0x civarı geziyordu. TL bitmişte ağlayanı yok. daha önce dediğim gibi TL ye olan güveni sağlamak için mevduat faizinin min. %20 olması gerekiyor.
    Ben doların refaranduma kadar yatay ve bu seviyelerden biraz daha aşağıya geleceğini düşünüyorum. Ancak refarendumdan sonra yukarı yönlü hareketini, mevduat faizleri bu seviyelerde kalır ve enflasyon artışı devam ederse parelel olarak yukarı yönlü hareketini sürdürür. Dolar eğer 3.80 iseviyeleri gördü ise o seviyeleri mutlaka görür. Ama çok önemli bir durum olmaz ise ben o seviyeleri yılın üçüncü çeyreğinde bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    15 yıldan bahsediyorum ne 3 günü? Ne 9 ayı?
    O 15 yıl sizin torunlarınız bir Afrika ülkesi kalitesinde, asgari ücretli olarak, köle gibi yaşamasının alt yapısını oluşturdu.

Kendinize acımadınız, torunlarınıza acıyın.

7. Hem dolar düşük kalsın hemde faizler düşsün ikisi bir arada olmaz....ya faizler artacak büyüme düşücek işsizlik artacak reel sektör zor duruma girecek...yada döviz artacak..başka yolu yok..hem faiz düşük hem dolar düşük olamaz birinden vazgeçilecek..

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    siz hala bunların açıktan faizi arttırabileceğine inanıyormusunuz? yahu tüm kanallarda durmadan beton reklamı dönüyor,yetmiyor kamu bankaları zararını bile bile ucuzdan konut kredisi kullandırıyor,şimdide 20 yıla çıkarmışlar.
    Dün bir arkadaşım ile konuşuyordum. Yapı denetim firmasında çalışıyor. Dört aydır maaş alamadğını söyledi. Neyse ki emekli. Yani beton kısmında da işler iyi gitmiyor.

Sayfa 16/1024 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •