Sayfa 15/1024 İlkİlk ... 5131415161725651155151015 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    doların yüksekliğinin ne kadar önemli olduğunu son 3 ayda birebir gördük nerdeyse her gün yapılan dolarla ilgili açıklamalar merak etmeyin düşecek söylemleri dolar seviyesi düşünce birdenbire kesildi psikolojik olarak herkes rahatladı en basiti forumdaki yazı yazma takip etme sıklığı bile azaldı o yüzden dolar yüksekliği piyasanın hipertansiyonudur ihmal edilirse kalp krizi olabilir !!
    bu düşmüş hali mi? daha ekimde bu dolar 3,0x civarı geziyordu. TL bitmişte ağlayanı yok. daha önce dediğim gibi TL ye olan güveni sağlamak için mevduat faizinin min. %20 olması gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu düşmüş hali mi? daha ekimde bu dolar 3,0x civarı geziyordu. TL bitmişte ağlayanı yok. daha önce dediğim gibi TL ye olan güveni sağlamak için mevduat faizinin min. %20 olması gerekiyor.
    mevduat oranları negatif reel faiz durumunda ona şüphe yok ! ancak dolar da stabil duruma geldi ! şimdi yatırımcı ne diyordu mevduata negatif reel faiz var ben dolara kaçarım ama şu anda dolarda bana gelme diyor tam bir tost durumu var şu anda

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mevduat oranları negatif reel faiz durumunda ona şüphe yok ! ancak dolar da stabil duruma geldi ! şimdi yatırımcı ne diyordu mevduata negatif reel faiz var ben dolara kaçarım ama şu anda dolarda bana gelme diyor tam bir tost durumu var şu anda
    bahri esas şimdi bana gel diyor, dikkat edersen 3,70 3,80 3,90 seviyelerinden çerezlik 5k hariç dolar almadım. 3,64'ü bekledim ve o rakamlara geldik. ben acelem olduğu için 3,68 den fullemek zorunda kaldım. eğer 3,64 gelirse 4krş sadakam olsun diye o zaman yazmıştım. böylece senelik sadakamıda vermiş oldum

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Üstad hani bişeyi 40 kez söylersen gerçek olurmuş ya sen de bi 10 kere daha faizlerin min. %20 olması gerektiğini yazarsan belki de sahiden olur, hepimize yarar

not: tl deyim.

5. Hisse başlıkları alfabetik olarak mı yoksa son yazılana göre mi sıralansın?

Forum yönetimi tarafından düzenlenen ankete katılmak için;

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582

6.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Bu mevduat oranlarıyla dövizi bu seviyelerde tutmak imkansız...Faizler artarsa ekonomi duruyor büyüme zayıflıyor işsizlik artıyor...faizler düşürünce de döviz fırlıyor...birini serbest bırakmak gerek...kanaatimce önemli olan büyüme ve işsizlik bu nedenle dövize müdahale edilmemeli...

Şahsi görüşümdür..yatırım tavsiyesi değildir.
    Merkez bankası biraz faiz düşürsün gene eski tabloya döneceğiz malesef buradaki çoğu mevduatçı gene üzülecek, tabiki Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Çok yüksek bir temettü gelirinde yabancı görüntüsü ile %15 stopajdan kurtulmak da mümkün. Malum sadece kümesteki yerliler %15 stopaj ödüyor, yabancılar için stopaj yok.
    Ben genelde stopaj yememek için temettu öncesi son yukseliste hisseden çıkarım, temettu sonrası %50 sini alır bir süre izlemeye alırım.genelde daha düşük fiyatlardan toplarım.
    Ve bu işten karlı çıktığımı sanıyorum.
    Yanlışım varsa uyarabilirsiniz.

Sent from my HTC Desire 816 using Android mobile app

8. Merkez Bankası politika faizini arttırmak durumunda kalırsa şimdi fonladığı %11 den mi arttırım yapacak yoksa %8.5 dan mı arttırmaya başlayacak.
    8,5 dan tekrar bi 11 yapsa nasıl etkisi olur? :D

Sayfa 15/1024 İlkİlk ... 5131415161725651155151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •