Sayfa 43/495 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 337 - 344 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1.  Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı söylentileri var
    Bakalım gerçekleşecekmi
    Gerçekleşecekse ne kadar gerçekleşecek
    Şöyle 100 binden
    100 milyona çıkarmı.
    Ytd.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence çok fazla en azında birseferde yapılmaz ama değerlemeyi şöyle yapalım konya kadar olsa 1e 48 verse konya 250 küsür 48×250=12000

SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yatırım tavsiyesi değildir sadece şahsi öngörülerimi aktardım

3.  Alıntı Originally Posted by taner Yazıyı Oku
    Mart ayının 24 veya 25 gibi genel kurul çağrısı olacak acaba bir sermaye artışı olabilir mi yonga yaptı ışte bu hareketlenmenin sebebi budur olmasa bile yongadan sonra yibitaş buna göre fiyatlanacak paniğe gerek yok eninde sonunda değerini bulur üzerine de çikar

Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı söylentileri var
    Bakalım gerçekleşecekmi
    Gerçekleşecekse ne kadar gerçekleşecek
    Şöyle 100 binden
    100 milyona çıkarmı.
    Ytd.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar genel kuruldan bedelsiz çıkmaz bence.......Mihriban fiyat olarak 2500 hatta 2000 e de gelebilir ama elinizdeki lotların değerini biliniz....!!!!

Yonga yı gördünüz......!!!!

2-3 ay içinden YİBİTAŞ tekrar 3000 in altına düşebilir ama benim tespitime göre 8 ayda 300 lot piyasadan toplayan grup YİBİTAŞ ı toplamaya devam edecektir......Paranızın tümünü buraya yatırmaıktan sonra sıkıntı etmeyin derim....!!!

Çünkü artık piyasa yongadaki 1 ayda 15 kat yükselişi SİP te gördükten sonra zaten de SPEK ler YİBİTAŞ ı değerlendirmek isteyeceklerdir......!!!!!

Agresif iniş çıkışlara aldanmamak lazım....Yükseliş bir başladığında MİHRİBAN ın alınamayacağını gördük...Gördünüz dün benim nasıl 2 lot daha MİHRİBAN almak için yaşadğım ÇIRPINIŞları.....!!!!

Bu yüzden SABIRLA beklememiz lazım MİHRİBAN da....!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Arkadaşlar genel kuruldan bedelsiz çıkmaz bence.......Mihriban fiyat olarak 2500 hatta 2000 e de gelebilir ama elinizdeki lotların değerini biliniz....!!!!

Yonga yı gördünüz......!!!!

2-3 ay içinden YİBİTAŞ tekrar 3000 in altına düşebilir ama benim tespitime göre 8 ayda 300 lot piyasadan toplayan grup YİBİTAŞ ı toplamaya devam edecektir......Paranızın tümünü buraya yatırmaıktan sonra sıkıntı etmeyin derim....!!!

Çünkü artık piyasa yongadaki 1 ayda 15 kat yükselişi SİP te gördükten sonra zaten de SPEK ler YİBİTAŞ ı değerlendirmek isteyeceklerdir......!!!!!

Agresif iniş çıkışlara aldanmamak lazım....Yükseliş bir başladığında MİHRİBAN ın alınamayacağını gördük...Gördünüz dün benim nasıl 2 lot daha MİHRİBAN almak için yaşadğım ÇIRPINIŞları.....!!!!

Bu yüzden SABIRLA beklememiz lazım MİHRİBAN da....!!!
    Eşleşme nedir yongada

5. Mihribanda yine SİLMECE yapacaklar kesin bana göre......!!!

6. 3701

7. 3701 den geçti......!!!!

8. Ohhhh beee........!!!!!

3000 in altı yok demek ki......!!!!

Sayfa 43/495 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •