Sayfa 43/505 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 337 - 344 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Yorumlara baktığımda gördüğüm şu.bu hisse ne düşünüyorsanız düşündüğünüz gibi hareket etmez kanımca.YTD

2. GÜNÜN PASTASI

3. Bu akşam Baki Atilal'a sordum bloomberg radyoda: "kafein iyi firma, henüz raporunu yazmadım ama içi çok sağlam" dedi.. YTD!

4.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Yorumlara baktığımda gördüğüm şu.bu hisse ne düşünüyorsanız düşündüğünüz gibi hareket etmez kanımca.YTD
    Neden? Sizce nasıl hareket eder?

5.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Bu akşam Baki Atilal'a sordum bloomberg radyoda: "kafein iyi firma, henüz raporunu yazmadım ama içi çok sağlam" dedi.. YTD!
    Bende diyorumki bu firmanın içi boş. Bakş bey neye göre diyor çok merak ettim. Ben daha önce belirtmiştim çekincelerimi. Teknikçiler için içi dolu boş farketmiyor tabi sonuçta yükseliyor. Önemli olan trendi yakalayıp, Büyüklere yem olmadan çıkış yapmak.

6.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Bende diyorumki bu firmanın içi boş. Bakş bey neye göre diyor çok merak ettim. Ben daha önce belirtmiştim çekincelerimi. Teknikçiler için içi dolu boş farketmiyor tabi sonuçta yükseliyor. Önemli olan trendi yakalayıp, Büyüklere yem olmadan çıkış yapmak.
    Kardeş.. anladiğım kadariyla bilanço okumayı falan bilmiyorsunuz... en azindan şirket sitesini ziyaret edip kimmiş müşterileri, kime ne satıyormuş, karlilık orani neymiş, alacağı-borcu neymiş 10 dakika araştirmiyorsunuz.. ve üfüruyorsunuz... ben 5.90lardan beri taşıyorum bu hisseyi, 7.80de okutmuşum 7.20 de yeniden doldurmuşum... hele bi anlat bakalım niye boşmus 300 yazılım muhendisiyle çalışan şirketin içi? ))

7. Logo 50 TL ise
    Kafein 150 olmalı

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Logo 50 TL ise
    Kafein 150 olmalı
    öhö öhö bu kuyruk çooooooooook uzun

Sayfa 43/505 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız