Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4045 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu akşam Baki Atilal'a sordum bloomberg radyoda: "kafein iyi firma, henüz raporunu yazmadım ama içi çok sağlam" dedi.. YTD!

2.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Bu akşam Baki Atilal'a sordum bloomberg radyoda: "kafein iyi firma, henüz raporunu yazmadım ama içi çok sağlam" dedi.. YTD!
    Bende diyorumki bu firmanın içi boş. Bakş bey neye göre diyor çok merak ettim. Ben daha önce belirtmiştim çekincelerimi. Teknikçiler için içi dolu boş farketmiyor tabi sonuçta yükseliyor. Önemli olan trendi yakalayıp, Büyüklere yem olmadan çıkış yapmak.

3.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Bende diyorumki bu firmanın içi boş. Bakş bey neye göre diyor çok merak ettim. Ben daha önce belirtmiştim çekincelerimi. Teknikçiler için içi dolu boş farketmiyor tabi sonuçta yükseliyor. Önemli olan trendi yakalayıp, Büyüklere yem olmadan çıkış yapmak.
    Kardeş.. anladiğım kadariyla bilanço okumayı falan bilmiyorsunuz... en azindan şirket sitesini ziyaret edip kimmiş müşterileri, kime ne satıyormuş, karlilık orani neymiş, alacağı-borcu neymiş 10 dakika araştirmiyorsunuz.. ve üfüruyorsunuz... ben 5.90lardan beri taşıyorum bu hisseyi, 7.80de okutmuşum 7.20 de yeniden doldurmuşum... hele bi anlat bakalım niye boşmus 300 yazılım muhendisiyle çalışan şirketin içi? ))

4.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Kardeş.. anladiğım kadariyla bilanço okumayı falan bilmiyorsunuz... en azindan şirket sitesini ziyaret edip kimmiş müşterileri, kime ne satıyormuş, karlilık orani neymiş, alacağı-borcu neymiş 10 dakika araştirmiyorsunuz.. ve üfüruyorsunuz... ben 5.90lardan beri taşıyorum bu hisseyi, 7.80de okutmuşum 7.20 de yeniden doldurmuşum... hele bi anlat bakalım niye boşmus 300 yazılım muhendisiyle çalışan şirketin içi? ))
    İzahnamesinden tut bilançosuna, sahibi verusa nın daha önce yediği haltlardan tut Kafein altında mantar gibi türetilen yeni şirketlere, yıldız teknik tekno bölgesindeki yerinden tut aldığı teşviklere, metro yatırımla olan halka arzından tut bnp paribas la olan takaslara kadar elimden geldiğince inceleme yaptım. Ayrıca bir şirketin şu anki bilançosuna göre değil gelecekteki bilançosuna göre iş yaparım. Kaldıkı şu an bilançosu 28 fk lara işaret ediyor. Telekom operatörlerine vs. hizmet sunan bir taşeron firma. Ürettiklerini nihai tüketiciye veya direk şirket kullanımına sunsa anlıycam. Benim görüşüm bu şekilde ama bende spekülatif alım yaparım para kazanma fırsatı verirse neden yapmayayım. Sanki yenibir Facebook falan doğuyor [emoji3][emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    İzahnamesinden tut bilançosuna, sahibi verusa nın daha önce yediği haltlardan tut Kafein altında mantar gibi türetilen yeni şirketlere, yıldız teknik tekno bölgesindeki yerinden tut aldığı teşviklere, metro yatırımla olan halka arzından tut bnp paribas la olan takaslara kadar elimden geldiğince inceleme yaptım. Ayrıca bir şirketin şu anki bilançosuna göre değil gelecekteki bilançosuna göre iş yaparım. Kaldıkı şu an bilançosu 28 fk lara işaret ediyor. Telekom operatörlerine vs. hizmet sunan bir taşeron firma. Ürettiklerini nihai tüketiciye veya direk şirket kullanımına sunsa anlıycam. Benim görüşüm bu şekilde ama bende spekülatif alım yaparım para kazanma fırsatı verirse neden yapmayayım. Sanki yenibir Facebook falan doğuyor [emoji3][emoji3]
    Mantar gibi türetilen derken? 24 milyona alınan 22 milyon cirolu 60 müşterili Smartiks'i mi kastediyorsunuz? Halka arzdan gelen parayla alindı. Kafein Favök rakamına %100 e yakin kar katması bekleniyor bu yil.

Kafeindeyse; Vodafone, turkcell, ttkom, ergo, allianz, thy, migros, hürriyet vb müşteriler var.

Neyse.. yılı 11 tl civarinda kapatmayi bekliyorum inş.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •