17 yıllık israf politikaları sonunda iban ile para istenmesi (ve hatta SMS ile) elbette trajik bir durum..aşağıda bir çok kişinin hissiyatını yansıtan bir ifade var..
Fatih Portakal: "Büyük saraylar yapmak ülkeyi yönetmek değilmiş demek ki"
17 yıllık israf politikaları sonunda iban ile para istenmesi (ve hatta SMS ile) elbette trajik bir durum..aşağıda bir çok kişinin hissiyatını yansıtan bir ifade var..
Fatih Portakal: "Büyük saraylar yapmak ülkeyi yönetmek değilmiş demek ki"
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bizden yardım isteyen 135 ülke ve yardım ettiğimiz 95 ülke (bu ülkelerin içinde batı ülkeleri de var) hangi hataları işledi acaba
sen amariga'ya yardım edersin.. sanki adamların yardıma ihtiyacı varmış gibi.. sırf birilerinin imajını parlatmak için..
ama adamlar senle dalga geçercesine pkk ya yardım gönderir..
resmen strateji yoksunluğu ve şuursuzluk..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
şuursuzluk değil medeniyet farkı
biz insanlık için yaparız onlar insanlığı yok etmek için çünkü bizim medeniyetimiz sevgi ve hoş görü medeniyeti onlarınki acımasız kapitalızm medeniyeti
bu konuda israile bile yardım edebiliriz dedik tıpkı Yahudileri Osmanlının katliamdan kurtarması gibi
amarigancılık bunların daha en baştan beri bir diğer alametifarikası..bakın daha iktidara yeni gelmişler ama chp yi amerikan karşıtı olmakla suçluyorlar..talihsizlik olarak nitelendiriyorlar..
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri