Sayfa 99/232 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

17 yıllık israf politikaları sonunda iban ile para istenmesi (ve hatta SMS ile) elbette trajik bir durum..aşağıda bir çok kişinin hissiyatını yansıtan bir ifade var..

Fatih Portakal: "Büyük saraylar yapmak ülkeyi yönetmek değilmiş demek ki"
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

bizden yardım isteyen 135 ülke ve yardım ettiğimiz 95 ülke (bu ülkelerin içinde batı ülkeleri de var) hangi hataları işledi acaba

sen amariga'ya yardım edersin.. sanki adamların yardıma ihtiyacı varmış gibi.. sırf birilerinin imajını parlatmak için..

ama adamlar senle dalga geçercesine pkk ya yardım gönderir..

resmen strateji yoksunluğu ve şuursuzluk..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen amerikaya yardım edersin.. sanki adamların yardıma ihtiyacı varmış gibi.. sırf birilerinin imajını parlatmak için..

ama adamlar senle dalga geçercesine pkk ya yardım gönderir..

resmen strateji yoksunluğu ve şuursuzluk..
    şuursuzluk değil medeniyet farkı
    biz insanlık için yaparız onlar insanlığı yok etmek için çünkü bizim medeniyetimiz sevgi ve hoş görü medeniyeti onlarınki acımasız kapitalızm medeniyeti
    bu konuda israile bile yardım edebiliriz dedik tıpkı Yahudileri Osmanlının katliamdan kurtarması gibi

amarigancılık bunların daha en baştan beri bir diğer alametifarikası..bakın daha iktidara yeni gelmişler ama chp yi amerikan karşıtı olmakla suçluyorlar..talihsizlik olarak nitelendiriyorlar..

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    amarigancılık bunların daha en baştan beri bir diğer alametifarikası..bakın daha iktidara yeni gelmişler ama chp yi amerikan karşıtı olmakla suçluyorlar..talihsizlik olarak nitelendiriyorlar..

bugün bilgisayarımda problem var linkleri göremiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bugün bilgisayarımda problem var linkleri göremiyorum
    İşine gelmeyenleri görmüyorsun zaten dumanigge.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 99/232 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •