Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. UsBond 10 artışı yada azalisi direkt hangi fonu ne şekilde etkiler arkadaşlar ?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım hisse dağılımlarına falan bakabildiniz mi? daha çok hangi hisselere yoğunlaşmışlar?
    Üstat Kap'tan baktım ancak, hisse bazında detayı göremedim.
    Sormak lazım belki ...
    Benim için bu fonlarda önemli olan ne kadar hedge yapabildikleri ve ne sıklıkla yapabildikleri.

3.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Türev araçlar olması veya olmaması fonu nasıl ve ne durumda etkiler.
    Doğru tahmin ile türevi kullandılar ise "Vay borsa düşerken bile fon yükseliyor" dersiniz. Eğer yanlış öngörülü türev yaparlarsa "Borsa artıyor bizim fon niye düşüyor?" şeklinde serzenişte bulunmak zorunda kalırsınız.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OKD Oyak’ın
    Osmanlının değişkeni OPB

OPB ilk çıktığında baya popülerdi
    sonrasını alanlar anlatır
    opb ile oph zamanında takip etmiştim. Dönemsel iyi idiler ama sonrasında performansları ciddi şekilde düşmüştü rakiplerine göre. Ben de takipten çıkarmıştım. Performansı izlenmeli diye düşünüyorum kalıcılıkta problemleri var.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

5.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Türev araçlar olması veya olmaması fonu nasıl ve ne durumda etkiler.
    hedge etmeye çalışıyorlar. Tuttururlarsa vezir eder (eski TCD gibi) tutturamazlarsa rezil eder (yeni TCD gibi).
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

6. TCA için yeni fiyatımız: 0,051045

7.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    UsBond 10 artışı yada azalisi direkt hangi fonu ne şekilde etkiler arkadaşlar ?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CevabI kapsamlı olarak bilmiyorum, ben de merak ediyorum. Ama burada yazılmıştı, altın fiyatini etkilediği. 10 yıllık abd bonduna talep azalırsa, bu altın talebini arttırabilir. Sanırım bu bağlamda yazılmıştı o cevap. Ama bu yazdigimi dolaylı bir etki olarak düşünmek gerek sanırım.

Bir de doğrudan 10 yıllık abd hazine bonosunu içinde bulunduran yatırım fonu var mı acaba?

8. Eib kuzumuzun gun sonu degeri nedir acaba?
    Saygilar.

Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •