Sayfa 279/682 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    kaçtan aldin ortak
    Kaç gün böyle gider ortak? 3 lere gelir yataya bağlar mı yorumun nedir?

2. daha borsa düşmeden,avtur düştü.ya birde borsa düşmeye kalksa avtur kaç olacak,saçma bence avtur tekrar çıkış yapıp daha sonra borsayla beraber paralel bir düşüş olur diye sesli düşünüyorum.bu arada hissenin teknik göstergeleri iyice ucuzladı artık bir hareket zamanıdır diye düşünüyorum.kesinlikle ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Eğer sertan06 değilsen Kaç gündür söylüyoruz büyük paralarla girmeyin böyle asansör tahtalara... ben sertanım geçen gün tahta taban olurken millete sattırmaya çalışıyordum allah beni affetsin diyorsan burası cami avlusu değil, ağlama duvarı da değil... ben heyecan arıyorum diyorsan Bangi jumping yap daha az kaybedersin. Fesatlık yapan her zaman kaybeder bunu da unutma.
    bu kumarhanede birilerinin hakki birine gitti hic bilmedigi bir sey boyle ne borsa olur ne ticaret resmen soygun ... Bu hakta evel allah cikar boyle bir hisseye bulastigim icin ettik duamizi da buradan kazanan da HAYİR FİLAN GOREMEZ ONCA İNSANİN VEBALİ VAR GÖZYAŞI VAR BU TAHTANİN GERİYE DÖNÜK İNCRLENİP KAPATILMASİ BİLE.LAZİM

4. Bizim paraları fonete basmış galip

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by HAVACI06 Yazıyı Oku
    2.80 ortak
    bizdede 2,85 bakalım yarin trade yapmak lazim...

6. koza grubu için para toparlıyor olmasın bu galip.satın almak için ne oldu bilen varmı vazmı geçti yoksa satın almaktan

7.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    bu kumarhanede birilerinin hakki birine gitti hic bilmedigi bir sey boyle ne borsa olur ne ticaret resmen soygun ... Bu hakta evel allah cikar boyle bir hisseye bulastigim icin ettik duamizi da buradan kazanan da HAYİR FİLAN GOREMEZ ONCA İNSANİN VEBALİ VAR GÖZYAŞI VAR BU TAHTANİN GERİYE DÖNÜK İNCRLENİP KAPATILMASİ BİLE.LAZİM
    Bre arkadaş borsada ne işin var o zaman. Sen kazandığında kul hakkı olmuyor kaybettiğinde kul hakkı oluyor. Masal anlatma bize. nazar etme ne olur. Kazanan insanlar gibi emek ver seninde olur nokta.

8.  Alıntı Originally Posted by HAVACI06 Yazıyı Oku
    Kaç gün böyle gider ortak? 3 lere gelir yataya bağlar mı yorumun nedir?
    ortak inşallah yukarı sarar, ancak kurumlar metrodan aldıkları mali trade yapıyor aliyor satiyor ve maliyet düşürüyor. Ornek Bugün iş yatırım 3,8 milyon lot hacim yapmış fakat kapanışta takaslarda elinde 70 bin lot ancak var. Adamlar sazı eline almış , galip hisseden çıkmış tamamen artik, kurumlar trade yapıyor ondan garip bir düşüş oldu bugün, yarin öğleden sonra hisse belli eder kendini diye düşünüyorum.yarin yapabilirsen trade yap derim ...bu tip hisselerde ne olacağı belli olmuyor...inanki hic fiyat kestiremiyorum.

Sayfa 279/682 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •