Sayfa 277/682 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. sertan başkan söylemişti Galiple oyun oynanmaz dalga geçenler sertan başkanla bir bir tövbe ediyorlar şuanda çok garip herkesi iyi aksamlar bol kazançlar dilerim

2. İs bankası neredeyse 4 milyon lotluk hacim yapmış elinde kalan 80 bin lot akşama, almış satmış almış satmış, genelde hepsi aynısını yapmışlar butun kurumlar, adamlar milyon lotluk hacim yapıyor aksam ellerinde 100 bin lot dahi yok.

Bunu yorumlayacak bilgin bir arkadaş var mi burada...ciddi ve iyi yorum yaparsanız sevinirim. Sadece amaç ky avlamakmi acaba , ve hisseninde anasını bellemişler,

3.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Yanlış yere yazdık FoNet kapanış 5.71

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu galip bize devreleri yaktıracak. Başımız Döndü Bunu Tokatlamaktan[emoji1] [emoji1] [emoji1]

4.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Bu galip bize devreleri yaktıracak. Başımız Döndü Bunu Tokatlamaktan[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Tebrikler Samsunlu kardeşim kazandığına çok sevindim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. sn arkadaslar bu hıssenın beklentısı var mı yoksa çaycının sipek.hareketımı 1.25 den 8 çıkması??? eger bır sey çıkmazsa çaycı geldıgı yere getırmezmı??

6.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    burasi kumar salonundan farksizmis bir kere girdim girmez olaydim 15 bin liradan fazla zararim var ...biri kazanirrken biri kaybetti bu hak birinden cikar allahin izniyle madden oyle manen neler yasadim allah bilir ...bugun sevinen yarin...

7.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    burasi kumar salonundan farksizmis bir kere girdim girmez olaydim 15 bin liradan fazla zararim var ...biri kazanirrken biri kaybetti bu hak birinden cikar allahin izniyle madden oyle manen neler yasadim allah bilir ...bugun sevinen yarin...
    Eğer sertan06 değilsen Kaç gündür söylüyoruz büyük paralarla girmeyin böyle asansör tahtalara... ben sertanım geçen gün tahta taban olurken millete sattırmaya çalışıyordum allah beni affetsin diyorsan burası cami avlusu değil, ağlama duvarı da değil... ben heyecan arıyorum diyorsan Bangi jumping yap daha az kaybedersin. Fesatlık yapan her zaman kaybeder bunu da unutma.

Sayfa 277/682 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •