Sayfa 596/1006 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    walla bilemiyorum artık işi mişi..
    dur 1-2 örnek daha verim..
    9 daire var bizim apartmanda..bende araba yok beni geç..
    8 dairenin 3 ünde çift araba vardı..1 daire apartmanı beğenmedi çıktı daha lüks bi apartmana geçti..
    bu işi bilen bir arkadaş a sordum şöyle bi baktı otoparka 2.5 3 milyon civarı eder bu araçlar dedi geçen..

spor demiş arkadaş..yıllık fiyatlar 2000 tl lere geliyor..herkesin de keyfi yerinde..
    bu fiyatı kaçırma abi eylülde zam gelecek dedi idi..o günden sonra sormadım ne oldu..
    3 aylık pilates 30 ders..3000 tl..gayet de güzel satılıyor..
    mahallede 3 bina bitti..daireler 1.2 1.4 milyon civarında..anında satılmış..

akşam foruma geliyorum..
    crash geliyor..

walla kafayı yiyecem..
    Bizim karşı binada 6 senede ancak biten sözde yeni binada 4+1 ler 1.850 bine peynir ekmek gibi satıldılar. ..önümüzdede pazar kuruluyor haaa. ..binada işclik sıfır...yalandan bina...ama hepsi satıldı...üstelik bağdat cadde falanda değil....demekki herşey yolunda...biz fakiriz...gençlik dur durak bilmiyor...ilerimizde bir cadde var kozzy avm ye çıkar..bilenler bilir..o caddede cafe üstüne cafeler vs açıldı...en ölü saatte bile hepsi full...bir pasta yanında sıradan bir latte en az 40 tl...benim param var giremezmiyim?...hemde en alasınasa girer yer içerim..ama yapmıyoruz...daha mütevazi gitmeye çalışıp ona göre harcıyoruz...elbette bizde yiyip içiyoruz...sözün özü...timsah gözyaşlarıyla çoğu kişinin Türkiyede aslında tuzu kuru...3 sene önce aldığım araba 75 bin tl nissan juke 15 gün önce sadece denemek amaçlı ilana koydum 195 bin dedim...en az 10 kişi aradı hepside alıcı...para eriyorsa değirmenin suyu nerden geliyor bu millette. Ben şahsen arabayı satsam bir daha asla yerine koyamam...demekki herkes cadde ben asıl bağcılar çocuguyum..farkında değiliz..

2. Bankaların kasım ın 4 ile 9 u arasında mevduat faizlerini 14,75 -15 arasına getireceğini tahmin ediyorum. Bununla birlikte N zorda mecburen 16,5 yapabilir diye düşünüyorum. Sizce çok mu iyimserim ?

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    walla bilemiyorum artık işi mişi..
    dur 1-2 örnek daha verim..
    9 daire var bizim apartmanda..bende araba yok beni geç..
    8 dairenin 3 ünde çift araba vardı..1 daire apartmanı beğenmedi çıktı daha lüks bi apartmana geçti..
    bu işi bilen bir arkadaş a sordum şöyle bi baktı otoparka 2.5 3 milyon civarı eder bu araçlar dedi geçen..

spor demiş arkadaş..yıllık fiyatlar 2000 tl lere geliyor..herkesin de keyfi yerinde..
    bu fiyatı kaçırma abi eylülde zam gelecek dedi idi..o günden sonra sormadım ne oldu..
    3 aylık pilates 30 ders..3000 tl..gayet de güzel satılıyor..iyi fiyat demi abiii diye de ekledi sorduğum kişi..
    mahallede 3 bina bitti..daireler 1.2 1.4 milyon civarında..anında satılmış..

akşam foruma geliyorum..
    crash geliyor..

walla kafayı yiyecem..
    Titanic batarken çalmaya devam eden orkestra gibi.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Titanic batarken çalmaya devam eden orkestra gibi.!!!!
    Paşam bunu 2018 de dedin..
    O zamanlar emlakçı bir arkadaşım her gün kapımı aşındırıyor du ev alalım al - sat yapalım deli para ver diye..
    Bende crash geliyor diyodum..ADam gülüp geçiyordu..
    850 1 milyon civarı evleri gözümüze kestirmiş idik..
    Geçen bakim o evler ne oldu dedim 1.3 1.4 milyon...
    Ve SATILIYOR!! ..

Bekle dur sen crash ı..
    Ülke komple dolarize olmuş..
    Sen dolar çıktı diye crash bekliyorsun.

200 milyar dolar mevduat..
    dolar 1 tl artsa defter üzerinde 200 milyar zengileşiyoruz..
    ee devlet ne yapıyor..Faizleri aşırı düşürüp bankalara TL veriyor..Bankalarda kredi olarak vatandaşa pompalıyor..Krediler son 1 senede yüzde 40 a yakın arttı..Dolar ne kadar arttı..Aynı demi..
    İlginç demi..
    Bak yazıyorum..Dolar 10 tl olsun..
    Devlet çıkıp 400 milyar dolarlık yeni kgf demezse benide forumdan atın..

Keza çok ciddi bir altın yatırımcısı var..
    Evi arabası olan zaten kağıt üzerinde de olsa zenginleşiyorlar..

Crash falan olmaz o yüzden..

Maaşlar biraz normale dönüyor olan o..Çünkü tl bazlı bi o kaldı..

5. Yenicami meydanında sabahtan akşama bi simit ile gününü geçirenler mi daha çoğunlukta , cafedekiler mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Bizim karşı binada 6 senede ancak biten sözde yeni binada 4+1 ler 1.850 bine peynir ekmek gibi satıldılar. ..önümüzdede pazar kuruluyor haaa. ..binada işclik sıfır...yalandan bina...ama hepsi satıldı...üstelik bağdat cadde falanda değil....demekki herşey yolunda...biz fakiriz...gençlik dur durak bilmiyor...ilerimizde bir cadde var kozzy avm ye çıkar..bilenler bilir..o caddede cafe üstüne cafeler vs açıldı...en ölü saatte bile hepsi full...bir pasta yanında sıradan bir latte en az 40 tl...benim param var giremezmiyim?...hemde en alasınasa girer yer içerim..ama yapmıyoruz...daha mütevazi gitmeye çalışıp ona göre harcıyoruz...elbette bizde yiyip içiyoruz...sözün özü...timsah gözyaşlarıyla çoğu kişinin Türkiyede aslında tuzu kuru...3 sene önce aldığım araba 75 bin tl nissan juke 15 gün önce sadece denemek amaçlı ilana koydum 195 bin dedim...en az 10 kişi aradı hepside alıcı...para eriyorsa değirmenin suyu nerden geliyor bu millette. Ben şahsen arabayı satsam bir daha asla yerine koyamam...demekki herkes cadde ben asıl bağcılar çocuguyum..farkında değiliz..
    kendiniz demişsiniz 75 binlik araç 3 yılda binilip eskimesine rağmen 195 bin etmiş neredeyse 3 katı peki aynı anda mevduat ne oldu? şimdi TL erimemiş mi?

7. bu babyboomerlar parayı öyle bir istiflemiş ki dolar 20tl olsa yine bir şey olmaz, cünkü adamların çok ciddi döviz birikimi de var, kira da evleri var, iyi emekli maaşları var.

özellikle 70-00 arası güzel işlerde çalışan bu nesil biraz da aklını kullandıysa kenara çok iyi para attı, bu oğlunu kızını kanadaya abdye eğitime gönderenler de bunlar. çatır çatır ev alanlar da. cafelerde gördüğünüz para harcayanlar da bunların çocukları torunları.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kendiniz demişsiniz 75 binlik araç 3 yılda binilip eskimesine rağmen 195 bin etmiş neredeyse 3 katı peki aynı anda mevduat ne oldu? şimdi TL erimemiş mi?
    Mevduatta tutmayacaksın işte derler adama o zaman..
    Eğriye eğri doğruya doğru..
    RTE çıkıp ne dedi..
    Ev alın araba alın ALTIN ALIN ona da ok..Dolar ALMAYIN..
    Gidip tl de durun mu dedi..
    Hiç bir zaman RTE ci olmadım..Ama adam dediği yönde de çabalıyor..Onu dinleyenler paraya para demiyor..

Beyaz yaka bankacı bir arkadaşın aynı şubede kobici 52 yaşında bir arkadaşı..
    2020 de sade altından 100.000 tl kazandı..
    Bizim arkadaşa da al demiş bu da almamış..
    Hala da gidecek diyor altın..
    750 tl gr fiyatı var..
    Banka buna emeklilik teklif etti..25 sene üzerinden hemen hemen 6-7.000tl net maaşı var..
    Düşün ikramiye miktarını..
    Arabası zaten 2 ye 3 e katladı son 2-3 senede..
    Kadın emekliliğin üzerine atladı resmen..
    Ki emeklilik maaşıda az buz değil..Ne çalışacam ya dedi..

Kadının son 2-3 senedeki zenginleşmesine bakar mısınız..
    Bunu bi ABD yada avrupadaki beyaz yaka hayal bile edemez..
    Bir ABD li beyaz yakaya maaşının 15 katını oturduğun yerde altına yatırım yaparak kazanacaksın burası böyle bi ülke desen..
    walla cennettesiniz haberiniz yok der..

Sayfa 596/1006 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •