Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
Bizim karşı binada 6 senede ancak biten sözde yeni binada 4+1 ler 1.850 bine peynir ekmek gibi satıldılar. ..önümüzdede pazar kuruluyor haaa. ..binada işclik sıfır...yalandan bina...ama hepsi satıldı...üstelik bağdat cadde falanda değil....demekki herşey yolunda...biz fakiriz...gençlik dur durak bilmiyor...ilerimizde bir cadde var kozzy avm ye çıkar..bilenler bilir..o caddede cafe üstüne cafeler vs açıldı...en ölü saatte bile hepsi full...bir pasta yanında sıradan bir latte en az 40 tl...benim param var giremezmiyim?...hemde en alasınasa girer yer içerim..ama yapmıyoruz...daha mütevazi gitmeye çalışıp ona göre harcıyoruz...elbette bizde yiyip içiyoruz...sözün özü...timsah gözyaşlarıyla çoğu kişinin Türkiyede aslında tuzu kuru...3 sene önce aldığım araba 75 bin tl nissan juke 15 gün önce sadece denemek amaçlı ilana koydum 195 bin dedim...en az 10 kişi aradı hepside alıcı...para eriyorsa değirmenin suyu nerden geliyor bu millette. Ben şahsen arabayı satsam bir daha asla yerine koyamam...demekki herkes cadde ben asıl bağcılar çocuguyum..farkında değiliz..
kendiniz demişsiniz 75 binlik araç 3 yılda binilip eskimesine rağmen 195 bin etmiş neredeyse 3 katı peki aynı anda mevduat ne oldu? şimdi TL erimemiş mi?